Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ezekre van válaszod?

Ezekre van válaszod?

Figyelt kérdés

3 dolog érdekelne, és előre is köszi a választ!

1.: TONHAL Melyik a legjobb, olajos tonhal konzerv? NE a Rio Mare legyen, hanem olcsóbb, de minőségi!

2.: NAGY KONZERV Vannak NAGY kiszerelésben, magánszemélyek számára is nyitott boltban, 1-2 darabosan vásárolható NAGY termékek? Na nem a 20 literes mustárra gondolok, hanem pl. 2-5 literesre.

3.: PADLIZSÁN KRÉM NAGY kiszerelésben, fehér, magyar, csóróknak való áron.

ma 15:38
 1/2 anonim ***** válasza:

1. Mi az aldi sajátmárkást vesszük, az elég jó, és a rio mare-nél olcsóbb.

2. Ezt nem tudom, passz

3. Szerintem legolcsóbb és legjobb is otthon készíteni. Én pont ma csinálok, egy kis előkészülettel nem sok idő összedobni, kb 10 perc mosogatással együtt. És így akkora kiszerelés, amekkorát épp szeretnék. :D

ma 16:10
 2/2 anonim ***** válasza:

1. Én is az Aldis vagy a Lidl-s sajátmárkás tonhalat mondom. Mind a kettő ízlett nekünk.

2. Metróban érdemes megnézni. Én a mezei áruházláncok polcain ilyen nagy kiszerelésű dolgokat nem látok. Szokott lenni XXL kiszerelés, de az se több mint 1-1,5l pl. ketchup.

3. Ezt nem tudom. Szerintem az csak ebben a kis dobozban van.

ma 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!