Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Fagyasztható a konzerves...

Fagyasztható a konzerves tonhal? Rio Mare. Az olajával együtt.

Figyelt kérdés

Hatalmas Rio Mare konzerveket vettem (ausztriából) csak ilyen volt majdnem 200gr / konzerv de olcsó volt, ezért vettem.

Lefagyaszthatom egy műanyag dobozban az olajában?

2024. máj. 26. 18:18
 1/8 anonim ***** válasza:
23%
Elvileg adagonként igen, de nem biztos, hogy érdemes.
2024. máj. 26. 18:22
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Minek azt lefagyasztani?Amúgy is évekig eláll a dobozában.200 gramm meg nem olyan sok,hogy felbontás után napokig kellene tárolni.Aztán megromlana.Az egy adag kb.Elfogy az egy étkezésen belül.Legalábbis én megenném...
2024. máj. 26. 18:50
 3/8 anonim ***** válasza:
12%
2-es: nekem a negyede is sok lenne egyszerre.
2024. máj. 26. 18:52
 4/8 anonim ***** válasza:
90%

3

Oké.Nyilván ez egyéni dolog.Bár ez kicsit meglepő számomra.Mert 50 gramm hal az nekem nagyon kevésnek tűnik ahhoz,hogy jól lakjon vele valaki.Dehát nem vagyunk egyformák...

2024. máj. 26. 19:32
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Tudom, ezért is írtam, szerintem föleg kisebb termetü nök esetében sok lenne egy ekkora adag.
2024. máj. 26. 19:33
 6/8 anonim ***** válasza:
37%
Fölösleges fagyasztani bontatlan konzerv évekig eláll 20 dkg bontott pedig elfogy egy héten belül.Ha mégis fagyasztod elég rosszul viseli a fagyasztást,puha lágy széteső lesz.
2024. máj. 27. 08:35
 7/8 anonim ***** válasza:
67%
6-os: a probléma az, hogy NEM FOGY el egy héten belül a kérdezönek!
2024. máj. 27. 15:14
 8/8 anonim ***** válasza:
67%
PErsze, nyugodtan fagyaszd le - én is szoktam -, de arra készülj, hogy szétesős lesz, szóval pl tonhalkrémnek vagy saliba jó, de tészta tetejére már nem biztos.
2024. máj. 28. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!