Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Más is észrevette, hogy a...

Más is észrevette, hogy a REGE savanyúságok nagyon rossz minőségűek?

Figyelt kérdés

Most konkrétan az üveges céklára gondolok. Elsőnek mikor vettem, megdöbbentem, hogy mennyi benne a rossz, fekete darab, amit ki kellett dobni, illetve az egész tele van héjjal, nincs rendesen meghámozva, így élvezhetetlen.

Később másodjára is vettem, mert közben elfelejtettem, hogy már megjártam vele egyszer, meg az üzletben pont nem volt Bonduelle (ami mindig hibátlan). Megint ugyanaz a képlet: kb a felét ki kellett dobnom, nagyon bosszant, mert tiszta pénzkidobás volt az egész.

Nem értem, ilyen feltűnően rossz minőségű terméket hogy hozhatnak forgalomba? Ez kb olyan mintha magozott meggyet vennék és az egész tele lenne maggal.

tegnap 11:59
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Céklát még nem vettem, de párolt vöröskáposztát igen és abban nem találtam kivetni valót .
tegnap 12:07
 2/7 anonim ***** válasza:
60%

Akkor ne vedd meg harmadjára sem.

Egyébként nyers céljából a legjobb.

tegnap 12:47
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Én a kovászos uborkát vettem, az nagyon finom volt. Van belőle fokhagymás is, na az nem jó kicsit sem. Mást még nem kóstoltam.
tegnap 12:55
 4/7 anonim ***** válasza:
A céklát nem szeretem, így arról nem tudok nyilatkozni, de az uborka és a csalamádé jó szokott lenni.
tegnap 16:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Azt hiszem uborkát már én is vettem tőlük, és azzal tényleg nem volt baj. Nem tudom, a céklát miért ilyen sz@rul csinálják, és miért nem bírják meghámozni.
tegnap 17:46
 6/7 anonim ***** válasza:
49%
Ezért nem veszek bolti üveges savanyùt, csak piacon termelőtől és árban is ugyanott vagyok.
tegnap 19:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem nincs jó tapasztalatom ezekkel az ecetes céklákkal.

Konkrétan eddig bármelyiket vettem, mindig akadtak benne olyan darabok, amelyeket ki kellett dobnom. És még ízre is kifogásolhatóak.

Egyedül a "ROLNIK" bébicékla

(amit a spar-ban tévesen ROLINK-nek írnak már ezer éve és itt sajnos hónapok óta nem kapható)

volt az, ami ízre is szuper jó volt.

És ha akadt is közte olyan, aminek a héja kicsit rajta maradt, akkor arról egyszerűbben le lehetett vágni, mivel nem tíz szeleten kellett elvégezni a műveletet, hanem csak egy darabon.

tegnap 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!