Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Akik nem szeretik a paradicsom...

Akik nem szeretik a paradicsomlevet, a paradicsomot szeretik?

Figyelt kérdés
Elég megosztó dolog a paradicsomlé, sokan nem szeretik. Az ilyen emberek magát a paradicsomot mint gyümölcsöt szeretik? Vagy azt sem? Esetleg van olyan, aki a paradicsomlevet szereti, de a paradicsomot nem? Én imádom mindkettőt, talán még a paradicsomlevet egy kicsit jobban is.

#paradicsom #paradicsomle
dec. 27. 13:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem a paradicsomot, a paradicsomlevest és a paradicsomszószós ételeket is, de a paradicsomlevet nem. Meg tudnám inni, nem undorodom tőle, de nem is ízlik.
dec. 27. 19:34
 12/15 anonim ***** válasza:
A levet és a levest is utálom. Sűrített paradicsomos kajákat (kivéve ahol nagyon markáns, pl paradicsomos húsgombóc), ketchupot, nyers paradicsomot szeretem.
dec. 27. 22:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Én nem
dec. 27. 23:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Paradicsomot nagyon szeretem ezzel szemben a levét soha nem iszok.
dec. 28. 08:11
 15/15 anonim ***** válasza:

A paradicsomlé az főtt, ezért teljesen más ízű, mint a nyers paradicsom. Ételben szeretem, mert akkor már a hozzávalók letompítják a kellemetlen ízt.

A nyers paradicsomot annyira szeretem, hogy néha a kertben csak úgy a bokorról leszedve megeszek egyet, mint gyümölcsöt. (Ennek természetesen nincs köze a boltokban kapható, teljesen éretlen állapotban is piros, ízetlen vackokhoz.)

dec. 30. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!