Akik nem szeretik a paradicsomlevet, a paradicsomot
szeretik?
Figyelt kérdés
Elég megosztó dolog a paradicsomlé, sokan nem szeretik. Az ilyen emberek magát a paradicsomot mint gyümölcsöt szeretik? Vagy azt sem? Esetleg van olyan, aki a paradicsomlevet szereti, de a paradicsomot nem? Én imádom mindkettőt, talán még a paradicsomlevet egy kicsit jobban is.
Nálam fordítva van: a nyers paradicsomot nem szeretem, de feldolgozott passzírozott formájában szívesen csinálok belőle ételt. Ugyanígy paprikát sem eszek és közben pirospaprikát mindenhez használok.
dec. 27. 13:12
2/15 anonim válasza:
Paradicsomos eteleket szeretem, meg a rendes paradicsombol keszult paradicsomlevest is.
De nyers formajaban nem eszem meg meg ugy paradicsomlevet se iszogatnek :D
dec. 27. 13:27
3/15 anonim válasza:
A paradicsomlevet nem iszom meg, magát a paradicsomot se eszem meg, a paradicsomos kaják jöhetnek.
dec. 27. 13:56
4/15 anonim válasza:
Szerintem 10-ből 8-9 ember nem szereti a paradicsom levet. A paradicsomnál azért messze nem ilyen rossz az arány.
Jó, nem végeztem közvélemény kutatást, szóval igen, ez egy elég szubjektív állitás, de tágabb környezetemben se ismerek olyat, akinek ne borsódzna még a háta is a paradicsomlé ivás gondolatától. Gyártják, szóval nyilván van aki issza, de én nem ismerek ilyet.
dec. 27. 13:57
5/15 anonim válasza:
A paradicsomlé meg a friss paradicsom teljesen más ízü
dec. 27. 14:00
6/15 anonim válasza:
Én elvileg mindkettőt szeretem, de a frissre allergiás tünetekkel reagálok
dec. 27. 14:11
7/15 anonim válasza:
A paradicsomlé finom. A paradicsompüré is (magában ki szoktam kanalazni a konzervből vagy az üvegből). A nyers paradicsom is.
Ha valaki szeret valamit, mindenhogy szereti. Ti valójában nem szeretitek a paradicsomot. Ennyi.
dec. 27. 14:12
8/15 anonim válasza:
Nem nagyon. Mármint van 1-2 fajta édes koktèlparadicsom, amit megeszek, de nem rajongok érte. A paradicsomlétől viszont konkrétan undorodom.
dec. 27. 14:25
9/15 anonim válasza:
Szeretem a paradicsomot (sózva), a paradicsomlevest (cukrozva), ha csinálok paradicsomos ételt és paradicsomsűrítményt teszek bele, a legvégén lenyalom a kanalat. Ezzel sincs problémám. De a paradicsomlevet valamiért nem szeretem.
dec. 27. 14:40
10/15 anonim válasza:
A paradicsomot nagyon szeretem, a legtöbb paradicsomos ételt is, kivéve amik rántással készülnek. A paradicsomlevet nem szeretem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!