A dobozos 100% paradicsomlevet miért sózzák minden gyártónál, szemben más ivólevekkel?
Anélkül nem áll el? Vagy rossz ízű lenne? Illetve értem, hogy így majdnem olyan, mint egy paradicsomleves, ahelyett is fogyasztható, de ki-ki a maga kedve szerint is sózhatná.
Élelmiszerjogilag amúgy nem aggályos, hogy egy 100% paradicsomlé feliratú doboz tartalmának összetevői közt más is szerepel (jelen esetben a só)? Ez magában engem még nem zavarna, de ha ez így szabályos, akkor konkrétan pl. hogy higgyem el, hogy egy 100% őrölt, pörkölt kávénak írt instant kávé valóban nem tartalmaz pl. tejet? Laktózérzékeny családtagom állítja, hogy egyes ilyen kávék elfogyasztásával összefüggésben ugyanolyan bélgörcsöt és hasmenésrohamot kap, mint a tejes dolgoktól.
Azt a paradocsomot, aminek só nélkül íze van, 3000-5000Ft/kg fogyasztói áron adják.
Te kifizetnél 4000Ft-ot egy liter paradocsomléért?
Ezért főzök minden évben 150 db literes üveg paradicsomot.
Igazi, magyar, illatos, lédús főző paradicsomból.Se tartósító, se ízesítő. Csak natúr, forró, száraz dunsztban. Imádja a család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!