Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért nem lehet kapni Dubai...

Miért nem lehet kapni Dubai csokit egyik Lidlben sem ha mától írják hogy kapható?

Figyelt kérdés
Már 3 üzletben voltam, egyikben sincs, nem értem.

dec. 12. 17:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%

Nálunk erre az a családi mondás, hogy "felvásárolták a nyugdíjashordák". Merthogy tipikusan az öreg néniknek mániája nyitáskor tobzódni a boltban és minden vackot megvenni, ha kell, ha nem, csak mert akciós.

Egyébként az ilyen újdonságokból nem rendelnek/kapnak raklappal, mert nem akarják, hogy rajtuk maradjon és foglalja a helyet a következő heti akciós termékektől. Anyukám nem nyitásra szokott menni, hanem valamikor 8:30 és 9:30 között, sokszor akkor még javában pakolnak, mert addigra jön meg az áru (ilyen alap dolgok is, mint tej). Sokszor volt olyan, hogy a mi üzletünkbe meg se jött az akciós termék, címkéje sem volt a polcon.

Nyilván ezek nem létfontosságú dolgok, de beleéli magát az ember, aztán csalódik. Szerintem nem feltétlenül jó marketingfogás, mert lehet, hogy egy pár ilyen és legközelebb be sem megy az ember, mert minek, "sosincs", amit reklámoznak.

dec. 12. 23:51
 12/16 anonim ***** válasza:
84%
Lehet nem is vittek oda. Nekem is gyakran előfordul, hogy hiába van valami az újságban még a helye sincs sehol
dec. 13. 00:56
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én tegnap reggel láttam a hozzánk közel lévőben. Nagyon sokat hoztak, de már nyitáskor két doboz üres volt. Gondolom vagy előző este kipakolták, és az emberek vitték mint a cukrot, vagy a dolgozók eltették. Pont jött szembe velem egy férfi 6-8 darabbal a kezében. Ott dolgozó volt, összemosolygott a kollégával és kifizette. Ha máshol is így vitték persze, hogy gyorsan fogyott.
dec. 13. 07:59
 14/16 anonim ***** válasza:

Vagy egyszerűen nem kapták meg az árut a beszállítótól.

Nekünk sem volt és ára miatt nem hiszem hogy elkapkodták.

dec. 13. 09:56
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
14: ez elég naív feltételezés. A hülyeségekre mindig van pénz.
dec. 13. 10:07
 16/16 anonim ***** válasza:
74%
Ma már volt. A meghirdetetthez képest 100 forinttal olcsóbban. (másik gyártótól, ha jól láttam)
dec. 15. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!