Miért nem lehet kapni Dubai csokit egyik Lidlben sem ha mától írják hogy kapható?
Én 10 körül jártam ott. Nem terveztem venni, de hallottam, hogy az
egyik vevő kérdezte az alkalmazottat.
Elfogyott.
"Durva hogy vannak ilyen pszichopata emberek akik remegve nyitásra mennek"
Azért az se semmi, hogy:
"Miért nem lehet kapni Dubai csokit egyik Lidlben sem ha mától írják hogy kapható?"
Amugy a LIdl emiatt megérdemelne egy fogyasztóvédelmi bírságot
Mert ez egy amolyan 90 es években bevett vadmarketing húzás volt ezek szerint amit anno büntetetk is
Akkor is ilyesmikkel vonzották be a vevőket... Aztán más sokszor nyitáskor sem volt az adott termék:D
Amúgy azt is számold bele, hogy alapból ha kap egy bolt pár tíz darabot, és nyitáskor nyilván még annál is kevesebb lesz kint, mert a dolgozók nyilván maguknak elteszik (amit megértek persze), szóval végül kikerül pár darab, bemegy 5 ember, mindegyik vesz 2 vagy 3 darabot, és el is fogyott.
Én még tavaly emlékszem a nagy Mizo pumpkin spice latte őrületre. Igen, én is ki akartam próbálni, és Pennybe nyitásra mentem. Volt kb. 8 db, úgy, hogy én voltam ott az első. Szóval na, nem olyan fura dolog az, hogy a néhány kirakott darab néhány perc alatt elfogy. Inkább ez a baj, hogy alig hoznak a boltokba, és mivel nyilván az ott dolgozó is ember és ha épp kell neki, akkor félretesz magának a termékből, ezért még kevesebb darab kerül ki. Mit ér az a 10-20 darab valami, amikor egy nap többszázan térnek be vásárolni egy adott üzletbe? Ezt kéne átgondolni az okos vezetőségnek.
Nem ez volt az egyetlen termék a Lidl történetében, ami első nap elfogyott...
Kérdező: budapesti vagy? Ha igen, írj rám, tudok ajánlani lelőhelyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!