Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért nem lehet kapni Dubai...

Miért nem lehet kapni Dubai csokit egyik Lidlben sem ha mától írják hogy kapható?

Figyelt kérdés
Már 3 üzletben voltam, egyikben sincs, nem értem.

ma 17:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert reggel nyitáskor felvásárolták gondolom.
ma 17:55
 2/10 A kérdező kommentje:
Durva hogy vannak ilyen pszichopata emberek akik remegve nyitásra mennek hogy elvigyék az ilyeneket
ma 18:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 20-30 db-ot kaptak abban a Lidlben, ahol én voltam ma reggel 6:35 körül és úgy néztem, hogy 7-re már el is fogyhatott.
ma 18:07
 4/10 A kérdező kommentje:
Az jó, kb kirakhatták volna hogy kóstoló mert az a mennyiség kb arra elég jelen esetben. De rossz
ma 18:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én 10 körül jártam ott. Nem terveztem venni, de hallottam, hogy az

egyik vevő kérdezte az alkalmazottat.

Elfogyott.

ma 19:52
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
Birkaszellem...
ma 19:58
 7/10 Justinianus ***** válasza:
74%

"Durva hogy vannak ilyen pszichopata emberek akik remegve nyitásra mennek"

Azért az se semmi, hogy:

"Miért nem lehet kapni Dubai csokit egyik Lidlben sem ha mától írják hogy kapható?"

ma 20:01
 8/10 Mad Max2 ***** válasza:
25%

Amugy a LIdl emiatt megérdemelne egy fogyasztóvédelmi bírságot

Mert ez egy amolyan 90 es években bevett vadmarketing húzás volt ezek szerint amit anno büntetetk is

Akkor is ilyesmikkel vonzották be a vevőket... Aztán más sokszor nyitáskor sem volt az adott termék:D

ma 20:04
 9/10 anonim ***** válasza:
86%

Amúgy azt is számold bele, hogy alapból ha kap egy bolt pár tíz darabot, és nyitáskor nyilván még annál is kevesebb lesz kint, mert a dolgozók nyilván maguknak elteszik (amit megértek persze), szóval végül kikerül pár darab, bemegy 5 ember, mindegyik vesz 2 vagy 3 darabot, és el is fogyott.

Én még tavaly emlékszem a nagy Mizo pumpkin spice latte őrületre. Igen, én is ki akartam próbálni, és Pennybe nyitásra mentem. Volt kb. 8 db, úgy, hogy én voltam ott az első. Szóval na, nem olyan fura dolog az, hogy a néhány kirakott darab néhány perc alatt elfogy. Inkább ez a baj, hogy alig hoznak a boltokba, és mivel nyilván az ott dolgozó is ember és ha épp kell neki, akkor félretesz magának a termékből, ezért még kevesebb darab kerül ki. Mit ér az a 10-20 darab valami, amikor egy nap többszázan térnek be vásárolni egy adott üzletbe? Ezt kéne átgondolni az okos vezetőségnek.

ma 20:27
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem ez volt az egyetlen termék a Lidl történetében, ami első nap elfogyott...

Kérdező: budapesti vagy? Ha igen, írj rám, tudok ajánlani lelőhelyet.

ma 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!