Mit tennél ilyen esetben?
Barátnőm állandóan a főzésen pörög.
Anyum sűrűn főz nekünk, mert neki több ideje van. Ilyenkor úgy csinálja hogy a barátnőmnek jó legyen, mivel betegség miatt kell a diéta. Viszont a barátnőm anyum okolja hogy nem tud diétázni meg az orvosi utasítást tartani mert anyum nem úgy főz. Vettünk együtt olyan alapanyagokat ami neki jók és azt használja
Ő főz magának mondja barátnőm.. de ez se igaz teljesen mert sokszor 2 3 hétig se főz. Hiába lenne ideje. Heti szinten 4 5 nap is száraz kaját eszik. A ritka főtt kaja nem jó nem hiszi el.
Mert ha száraz kaját eszik nincs gond a hasaval, ha fottet akkor meg felpuffad stb ( mindegy ő vagy anyum főz - de ezt nem látja be)
Itt a vasárnap ma is: főzés helyett inkább rajzol vagy mást csinál. Ebédelni szinte sose szoktunk max vacsira főz ha főz..
Igazából ő akar főzni de csak szavakban..
Igen. De amikor nem főz anyum,akkor se az a fő hogy legyen kaja mert ráérne barátnőm főzni, vagy ha igen főz akkor kb 3 hetente főz 1x. Mint most is kedden rántott párizsit meg rizibizit tegnap este fogyott el, pedig minden nap ettünk belőle.
1es oké ne egyen. De nekem panaszkodik hogy már megint fáj valamije, vagy épp ha beteg lesz akkor én rám marad minden pl
"Anyum sűrűn főz nekünk, mert neki több ideje van. Ilyenkor úgy csinálja hogy a barátnőmnek jó legyen, mivel betegség miatt kell a diéta."
"Viszont a barátnőm anyum okolja hogy nem tud diétázni meg az orvosi utasítást tartani mert anyum nem úgy főz. Vettünk együtt olyan alapanyagokat ami neki jók és azt használja"
Mondjuk ez a kettő rohadtul ellentmondásos.
De amúgy hány évesek vagytok, 12? Úgy tűnik anyukád hajlandó változtatni a főztjén a barátnőd miatt, nem is értem itt a problémát.
Viszont annyi akkor, hogy meg kell mondani a barátnőnek, hogy anyukád főz, abból ő dönti el, hogy eszik vagy sem, ha nem eszik, akkor főz magának vagy megoldja magának. Felnőtt ember. Ennyi. Ezt megmondod, aztán ha panaszkodik a barátnőd, panaszkodjon, ha egyszer megelégeli, majd előveszi azt a fakanalat, addig meg csak a szája jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!