Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a mogyorókrémnek csúfolt ipari hulladékról?

Figyelt kérdés

Igazából ez vétek az "Élelmiszerek" kategóriába tenni, mert ez nem az. Ez valami legális méreg.

Én azonnal hánytam tőle, és a mai napig a számban van az undorítóan KESERŰ íze, akárhányszor csak rágondolok vagy meglátom a boltban.

Olyan mocskosul keserű (hogy lehet keserű egy mogyorókrém??), hogy a legócskább kanalas gyógyszer se ennyire keserű.

Azonnal megundorodtam tőle, és sajnos a mai napig pontosan emlékszem az ízére.

Állagra meg mint a fűrészpor, hiába lenne "crunchy", azaz ropogós a mogyoródarabkák miatt, az inkább összetört apró darabok egy hatnapos hasmenésben. Mintha nem jól törték volna össze a mogyoródarabokat, de ez már a legkevesebb.

Ezekért a mogyorókért is nagyon kár, amik ebbe az ipari méregbe kerülnek. Kár volt ültetni is őket.

Csak mondom, hogy nem volt lejárva, nem azért volt keserű. És aznap vettem.

Akkora bakot lőttem a vásárlásával, mint még soha. Egyből ment is a kukába egészben, üvegestől.

Evett már valaki ebből a sz@rból? Hogy élte túl?

(Még soha életemben nem szaroztam le egyetlen ennivalót sem, de ez nem ennivaló.)

[link]

tegnap 21:47
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Oké, mostmár akkor értem a különbséget. Eddig nem tudtam, hogy nem ugyanaz a kettő.

Több, mint valószínű, hogy én akkor csak a krémet szeretem, viszont ez akkor is botrányos ízű, ha nem várható tőle cukros íz. Akkor keserűnek kell lennie? Nem inkább sósnak? Az is más lenne. Igaz, azt se szeretném, de a mogyoróízhez inkább illik a sós íz, mint a keserű.

Pedig amúgy magából a nyers mogyoróból meg tudok enni egy rakással egyszerre, főleg, ha én töröm. Úgy nagyon szeretem.

tegnap 22:35
 22/28 A kérdező kommentje:

Sőt, most néztem utána annak, amit írtál, hogy az egyik bokros mogyoró, a másik földi, amiről pedig azt írják, hogy nem is valódi mogyoróféle. Így már érthető a különbség. Lehet, hogy akkor a földimogyoró nyersen sem olyan élvezetes ízű, mint a bokros?

Olyat hol lehet kapni? Gondolom, a bolti az a bokros mogyoró.

tegnap 22:40
 23/28 anonim ***** válasza:
80%

18 vagyok, pirítósra rákenve vagy magában, kanállal eszem. Nem cukrozom. Nekem nem keserű, olyan íze van mint a földimogyorónak, max kicsit édeskésebb. Igen ezt földimogyoróbol csinálják, annak jóval karakteresebb íze van mint a bokrosnak, az is lehet hogy csak az érezted.

Egyébként megosztó étel, több embertől is hallottam már hogy kifejezetten utálják.

Az amcsik eperlekvárral eszik, náluk szinte nemzeti étel a mogyivajas lekváros szendvics.

tegnap 22:46
 24/28 A kérdező kommentje:

Köszi, 23-as! Ezeket tényleg nem tudtam! Azt hittem, ez egy elrontott olcsó Nutella-utánzat.

De még ha ez egy teljesen más termék is, normális, hogy ez a fajta nagyon keserű volt?

tegnap 22:53
 25/28 anonim ***** válasza:
74%
Ha tényleg nagyon az volt az nem normális. Ettem már régi, avas földimogyorót, ha jól emlékszem az volt ehetetlenül keserű, könnyen lehet hogy az volt a probléma. Sós az igen, de keserűnek nem kéne lennie.
tegnap 23:00
 26/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat!
tegnap 23:05
 27/28 anonim ***** válasza:
A belinkelt termék 95%-a földimogyoró, a Nutellának pedig 13%-a mogyoró, a többi pálmazsír és cukor. Vajon melyik lehet a jobb minőségű, értékesebb termék? Elárulom, hogy az első magasan jobb.
ma 04:51
 28/28 anonim ***** válasza:
Ettem már mogyoróvajat, (nem ezt a márkát), mézzel nagyon jól lehet édesíteni. Mi süteménybe raktuk
ma 05:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!