Mi a véleményetek erről a mogyorókrémnek csúfolt ipari hulladékról?
Igazából ez vétek az "Élelmiszerek" kategóriába tenni, mert ez nem az. Ez valami legális méreg.
Én azonnal hánytam tőle, és a mai napig a számban van az undorítóan KESERŰ íze, akárhányszor csak rágondolok vagy meglátom a boltban.
Olyan mocskosul keserű (hogy lehet keserű egy mogyorókrém??), hogy a legócskább kanalas gyógyszer se ennyire keserű.
Azonnal megundorodtam tőle, és sajnos a mai napig pontosan emlékszem az ízére.
Állagra meg mint a fűrészpor, hiába lenne "crunchy", azaz ropogós a mogyoródarabkák miatt, az inkább összetört apró darabok egy hatnapos hasmenésben. Mintha nem jól törték volna össze a mogyoródarabokat, de ez már a legkevesebb.
Ezekért a mogyorókért is nagyon kár, amik ebbe az ipari méregbe kerülnek. Kár volt ültetni is őket.
Csak mondom, hogy nem volt lejárva, nem azért volt keserű. És aznap vettem.
Akkora bakot lőttem a vásárlásával, mint még soha. Egyből ment is a kukába egészben, üvegestől.
Evett már valaki ebből a sz@rból? Hogy élte túl?
(Még soha életemben nem szaroztam le egyetlen ennivalót sem, de ez nem ennivaló.)
Oké, mostmár akkor értem a különbséget. Eddig nem tudtam, hogy nem ugyanaz a kettő.
Több, mint valószínű, hogy én akkor csak a krémet szeretem, viszont ez akkor is botrányos ízű, ha nem várható tőle cukros íz. Akkor keserűnek kell lennie? Nem inkább sósnak? Az is más lenne. Igaz, azt se szeretném, de a mogyoróízhez inkább illik a sós íz, mint a keserű.
Pedig amúgy magából a nyers mogyoróból meg tudok enni egy rakással egyszerre, főleg, ha én töröm. Úgy nagyon szeretem.
Sőt, most néztem utána annak, amit írtál, hogy az egyik bokros mogyoró, a másik földi, amiről pedig azt írják, hogy nem is valódi mogyoróféle. Így már érthető a különbség. Lehet, hogy akkor a földimogyoró nyersen sem olyan élvezetes ízű, mint a bokros?
Olyat hol lehet kapni? Gondolom, a bolti az a bokros mogyoró.
18 vagyok, pirítósra rákenve vagy magában, kanállal eszem. Nem cukrozom. Nekem nem keserű, olyan íze van mint a földimogyorónak, max kicsit édeskésebb. Igen ezt földimogyoróbol csinálják, annak jóval karakteresebb íze van mint a bokrosnak, az is lehet hogy csak az érezted.
Egyébként megosztó étel, több embertől is hallottam már hogy kifejezetten utálják.
Az amcsik eperlekvárral eszik, náluk szinte nemzeti étel a mogyivajas lekváros szendvics.
Köszi, 23-as! Ezeket tényleg nem tudtam! Azt hittem, ez egy elrontott olcsó Nutella-utánzat.
De még ha ez egy teljesen más termék is, normális, hogy ez a fajta nagyon keserű volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!