Mi a véleményetek erről a mogyorókrémnek csúfolt ipari hulladékról?
Igazából ez vétek az "Élelmiszerek" kategóriába tenni, mert ez nem az. Ez valami legális méreg.
Én azonnal hánytam tőle, és a mai napig a számban van az undorítóan KESERŰ íze, akárhányszor csak rágondolok vagy meglátom a boltban.
Olyan mocskosul keserű (hogy lehet keserű egy mogyorókrém??), hogy a legócskább kanalas gyógyszer se ennyire keserű.
Azonnal megundorodtam tőle, és sajnos a mai napig pontosan emlékszem az ízére.
Állagra meg mint a fűrészpor, hiába lenne "crunchy", azaz ropogós a mogyoródarabkák miatt, az inkább összetört apró darabok egy hatnapos hasmenésben. Mintha nem jól törték volna össze a mogyoródarabokat, de ez már a legkevesebb.
Ezekért a mogyorókért is nagyon kár, amik ebbe az ipari méregbe kerülnek. Kár volt ültetni is őket.
Csak mondom, hogy nem volt lejárva, nem azért volt keserű. És aznap vettem.
Akkora bakot lőttem a vásárlásával, mint még soha. Egyből ment is a kukába egészben, üvegestől.
Evett már valaki ebből a sz@rból? Hogy élte túl?
(Még soha életemben nem szaroztam le egyetlen ennivalót sem, de ez nem ennivaló.)
Én már nem eszem semmivel!!
Ha jót akartok magatoknak, ti se tegyétek!
Meg aztán, kérdem én, a Nutellát cukorral kell enni? Meg lekvárral? Vajon miért nem?
Soha nem értettem, hogy ami 2 sornál több, az miért hiszti manapság?
A tiktok teljesen elsorvasztotta már az agyakat? Otthon azért még beszéltek, vagy már csak szmájlikkal kommunikáltok ott is?
Avas mogyoróvajnak szokott kesernyés íze lenni. Valószínűleg pechedre kifogtál egy ilyet.
De az is esélyes, tekintve hogy a kommentedben Nutellát emlegetsz, hogy inkább csak gőzöd sem volt róla, hogy a peanut butternek, azaz mogyoróvajnak semmi köze a Nutella féle mogyorókrémekhez. Ez utóbbihoz persze hogy nem kell plusz cukor, mivel a nagy része eleve az. Egy mogyoróvajnak soha nem lesz még csak hasonló íze sem. De ezt nem is magában szokták enni, hanem pl lekvárral.
"Soha nem értettem, hogy ami 2 sornál több, az miért hiszti manapság?"
Nem, az a hiszti, amit csinálsz, édesmindegy, hány sorban írod le. Túlzó, érzelmi kitörés, aminek semmi más célja nincs, csak hogy mások tudtára add hogy neked valami mennyire nem tetszik. Az egész kérdésed csak ez.
Szórakozzál nyugodtan, ebből csak egy dolog jön le, hogy nem ismered fel az érzelmeket. Rz amúgy ijesztő.
Az óvodás azért veri a s@ggét a földhöz, mert nem kapja meg, amit akar.
Itt volt szó ilyenről?
Segítek: nem.
Egyszerűen haragszom erre az ipari sz@rra, és nem értem, hogy lehet ilyeneket megetetni az emberekkel.
Remélem, így már érted. Ha viszont indulatosan írom le, akkor már nem tudod megkülönböztetni egymástól az érzelmeket. Ez nagyon furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!