Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a mogyorókrémnek csúfolt ipari hulladékról?

Figyelt kérdés

Igazából ez vétek az "Élelmiszerek" kategóriába tenni, mert ez nem az. Ez valami legális méreg.

Én azonnal hánytam tőle, és a mai napig a számban van az undorítóan KESERŰ íze, akárhányszor csak rágondolok vagy meglátom a boltban.

Olyan mocskosul keserű (hogy lehet keserű egy mogyorókrém??), hogy a legócskább kanalas gyógyszer se ennyire keserű.

Azonnal megundorodtam tőle, és sajnos a mai napig pontosan emlékszem az ízére.

Állagra meg mint a fűrészpor, hiába lenne "crunchy", azaz ropogós a mogyoródarabkák miatt, az inkább összetört apró darabok egy hatnapos hasmenésben. Mintha nem jól törték volna össze a mogyoródarabokat, de ez már a legkevesebb.

Ezekért a mogyorókért is nagyon kár, amik ebbe az ipari méregbe kerülnek. Kár volt ültetni is őket.

Csak mondom, hogy nem volt lejárva, nem azért volt keserű. És aznap vettem.

Akkora bakot lőttem a vásárlásával, mint még soha. Egyből ment is a kukába egészben, üvegestől.

Evett már valaki ebből a sz@rból? Hogy élte túl?

(Még soha életemben nem szaroztam le egyetlen ennivalót sem, de ez nem ennivaló.)

[link]

tegnap 21:47
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Hetes, ez lehetséges, hogy nem tudom a különbséget, sőt leírásod alapján biztos. De akkor ennek direkt keserűnek kell lennie? Nem hiszem.

Amúgy miért nem cukrozzák meg gyárilag?

tegnap 22:13
 12/28 anonim ***** válasza:
89%

"Az óvodás azért veri a s@ggét a földhöz, mert nem kapja meg, amit akar.

Itt volt szó ilyenről?"

Egy az egyben erről volt szó. Nem kaptad meg egy terméktől a remélt ízvilágot, mire ovis módjára vered a s.ged a földhöz. Gratulálok!

13/28 anonim ***** válasza:
44%
Én a Milka-nak szoktam az ilyen üveges krémját venni, az finom, nagyon ritkán Nutella, de ez a teszkós nem is néz ki jól, nem merném megvenni. Réges régen volt az a magyar mogyorókrém, amit úgy reklámoztak, hogy "kismókusok kenyérre is kenhetik, nagymókusok süteménybe is tölthetik" - na az nagyon finom volt.
 14/28 A kérdező kommentje:
Aki nem tud olvasni, mert 6 bekezdés kifog rajta, az menjen már el innen a bánatba, mert nem én fogom megtanítani olvasni. Köszi.
tegnap 22:14
 15/28 A kérdező kommentje:
13-as, köszi, na ilyenre gondoltam volna én is, erre megkaptam ezt a közbotrányt.
tegnap 22:15
 16/28 anonim ***** válasza:
85%
6 bekezdés ovis szintű hisztire mit vártál?
tegnap 22:16
 17/28 anonim ***** válasza:
91%

kicsit sok lesz a hiszti báttya

jelentve

tegnap 22:20
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus öcsi szívj el egy cigit :D

Ha jól értem, édes, nutellás ízre számítottál, de véletlen mogyorókrém helyett mogyoróvajat vettél? Mondjuk ha ENNYIRE szar volt lehet pont kifogtál egy romlott, "hibás" üveggel.

Én speciel imádom a tescos mogyoróvajat, pont azt ami a képen van.

tegnap 22:25
 19/28 A kérdező kommentje:
18-as, azóta is nagyon haragszom rá. Hogy tudod ezt szeretni? Neked nem keserű? Mi a jó benne? Te hogyan eszed, te is külön cukorral?
tegnap 22:26
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Ez mogyoróvaj. Sós ízű, FÖLDImogyoróból készült. A nutella édes, csokoládés-törökmogyorós (bokron terem) krém. Fölösleges összehasonlítani, 2 külön termékcsoport. Már a színük is teljesen más.

Én szeretem az ilyen típusú mogyoróvajat. Magában, lekvár nélkül.

tegnap 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!