Ugye ez elég férfias étel?
Figyelt kérdés
Adott a jó magyaros, alföldi fehér, közéje sok parasztkolbász, miután megsült a meleg szendvics sütőben, tepertős krém a tetejére, amíg el nem olvad.nov. 2. 19:38
12/13 anonim válasza:
Pfúúj. Nem is jó, meg szegény állatokat is bántják érte.
A meleg szendvics jó. Kis margarinnal megkenni, ráreszelni a sajtot, betenni a sütőbe. Közbe összevágni a paradicsomot, paprikát, uborkát, retket, csicsókát. Aztán kivenni a melegszenyót, rányomni kis ketchupot, sok majonézt, kevés tormát, mustárt + ráburítani az összeaprított növényeket. A tetejére még mehet pár színes levél, saláta, tyúkhúr. És máris kész a finom vega melegszendvics.
Amúgy mindenkire zöldet nyomtam, csak később vettem észre annyira nem vagyunk egy hullámhosszon. Gondoltam már leírom akkor saját verzióm is :)
13/13 anonim válasza:
A legférfiasabb étel amikor nyersen eszed meg az ételt amit te vadásztál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!