Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Szerintetek mik az igazán...

Szerintetek mik az igazán férfias ételek és nőiesek? Melyek azok amiket egy valódi férfi nem eszik meg?

Figyelt kérdés
Én például a csülköt, a rántottát, omlettet virslit sört a férfiakhoz sorolom, de pl szusit meg ilyen salátás bizbaszokat sosem ennék az csak női étel és nagyon gáznak is érezném ha ilyet látna valaki hogy eszem. Tudnátok sorolni további férfias illetve nőies ételeket?
2019. jan. 20. 16:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
97%
Hű,de nagyon korlátolt vagy..
2019. jan. 20. 16:14
 2/19 anonim ***** válasza:
95%

Na ilyen baromságot sem hallottam még. Beb..na ha salátát majszolnék míg a férjem főzi a jó kis csülökpörköltet bográcsban. Meg melyik nő nem eszik rántottát aki épp nem diétázik? Mióta bizbasz a saláta? Lehet köret, vagy előétel is. Németeknél pl. a főétel előtt szervírozzák a vegyes friss salátát, férfinak, nőnek egyaránt, amit nem az étel mellé kell megenni, hanem előtte. Mert a pasiknak nem kell a vitamin vagy mi?

A szusi nasi, amit sok férfi is szívesen fogyaszt aki ínyenc. Nem mondom, hogy azt kell enni szénlapátolás előtt főétel helyett, de mi az, hogy "csak női étel, és nagyon gáz?" :-D

2019. jan. 20. 16:15
 3/19 anonim ***** válasza:
97%

Nincs ilyen.

Kicsit juss túl a gyökkettes világnézeten.

2019. jan. 20. 16:22
 4/19 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ilyen nincs. Én pl lányként imádom a pacalt.. Van fiú ismerősöm nem vega de nagyon szereti a húsos ételek mellé a zöldségeket.
2019. jan. 20. 16:33
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyesek szerint a véres húsok férfiaknak valók. A férjem meg nem enné, én szeretem. Ennyit erről.
2019. jan. 20. 16:46
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Nemhogy férfi nem vagy, de okos sem.
2019. jan. 20. 16:47
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Törölhető a kérdés.
2019. jan. 20. 16:48
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Felfognád, hogy miért írták ezeket??? Mert nincs ilyen, te ökör!
2019. jan. 20. 16:58
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Az lenne a legférfiasabb, ha lesz@rnád, hogy ki mit gondol a kajádról, és azt ennéd, ami jólesik.
2019. jan. 20. 17:09
 10/19 anonim ***** válasza:
97%
Nem sztorizgatnak az életükről, csak példával illusztrálják, hogy mekkora marha vagy és a kérdésed értelmetlen!
2019. jan. 20. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!