Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A pincérszakma lányok/nők...

A pincérszakma lányok/nők szemében mennyire férfias?

Figyelt kérdés
Egy férfim kiszolgál másokat, jó-pofizik stb. Vonzónak tartjátok a férfi pincéreket?
2016. aug. 16. 17:30
 1/9 anonim válasza:
7%

Szerinted?

Felszolgáló,azaz lesse a vendég minden óhaját!

Szerinted mennyire néz fel rád?

Inkább pont az ellenkezőjét érzi!

Sokan be is szólnak egy pincérnek,akinek kuss a neve!

2016. aug. 16. 18:05
 2/9 A kérdező kommentje:
Mások véleményére vagyok kíváncsi, hogy ki hogyan látja ezt.
2016. aug. 16. 18:09
 3/9 anonim ***** válasza:
68%

nem kell pincérnek lenni, hogy kedves legyél

de azt sose értettem, hogy kigyúrt férfiak pincérkednek, az áruházba meg a 160cm es lányok szenvednek a 9kg os ásványvízes stóccal

2016. aug. 16. 18:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a legtöbb felszolgáló férfi, ezért egyáltalán nem tartom cikinek, ha egy férfi felszolgáló. Nekem ez a normális. Nagyon ritka, hogy nő szolgált volna ki.
2016. aug. 16. 18:51
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

3: Pincérkedni sem leányálom. Egész nap talpon lenni, menni, udvariasnak is lenni.

Arról nem is beszélve, hogy hétvége, éjszaka is beletartozik. Gondolom, ezért kevesebb a nő, mivel inkább a nő van otthon a gyerekkel este, éjszaka, stb.

Nyilván boltban sem egyszerű talpon lenni, pakolni.

Családunkban van kereskedelemben és vendéglátóban dolgozó is, úgyhogy látom mindegyiknek a nehézségeit.

Vendéglátóban még eléggé jellemző a züllés is. Ezért sem bírják annyira a nők.

2016. aug. 16. 18:54
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Vegyes szakma, totálisan semleges.

Vonzónak a szakmája miatt nem találok senkit, ha számomra vonzó és szimpatikus akkor vonzódom hozzá.

A jópofizás, kedveskedés pedig szakmai elvárás, a pincérek/nők feladatkörébe beletartozik. Ha bunkó pokrócként nyögvenyelősen végzi a munkáját akkor jóval kevesebb borravalóra számíthatna.

2016. aug. 16. 18:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Mért, az autószerelő meg hasonlók ezek szerint akkor tök férfias szakmák, mert nyakig mocskos lesz az ember meló alatt és munkásruhában van. De ettől még nem lesz vonzó...

Nem szakmában mérik a férfiasságot. Bár többnyire intelligencia kérdése is, hogy megértsük, hogy a férfiasság nem a kedvesség hiányában rejlik. Ilyen szempontból az előzékenység, udvariasság, kedvesség, ami egy jó pincérre jellemző kifejezetten vonzó mind a férfi, mind a női nem részéről, és nem olyan tulajdonság, ami megvetendő lenne, mert "nem férfias".

2016. aug. 16. 19:11
 8/9 anonim ***** válasza:
70%
A jópofizás nekem nem egyenlő a kedvességgel, udvariassággal. Előző kifejezetten taszít, utóbbi meg alap. Ettől nem lesz kevésbé férfias valaki. Minden normális ember udvarias és kedves.
2016. aug. 16. 19:14
 9/9 szaszaa11 ***** válasza:

Szia!

Egyet biztan állithatunk, ha a nők nem is elfogultak a pincérekkel kapcsolatban, a férfiak nagy része épp ellenkezőleg a pincérnőkkel. :)

Egyébként a válasz egyértelmű nem, de az is hülyeség, amit fentebb írtak, hogy taszító volna, vagy befolyásolná a vonzalmat.

Én és sok más kollegám is kapott már a számlára írt telefonszámot, esetleg a borravalóba tekert papírfecnit amin egy telefonszám volt, vagy más elérhetőség.

Minden egót félretéve, ez is csak a jóképűekkel fordult elő, kevésbé népszerű kollégákkal nem történt ilyen.

Ezért gondolom, hogy szerintem különösebben nem befolyásolja, viszont az biztos, hogy a hölgy részéről nagyobb bátorság szükségeltetik így ismerkedni, mint mondjuk egy szóramozóhelyen, vagy a neten, stb. :)

2016. aug. 19. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.