Szerintetek miért férfiaknak szólóak a sörreklámok és miért férfias ital úgy általában a sör? (22/N/sörkedvelő)
Vagy csak én érzem így?
Nőt ugyanannyit ismerek, mint férfit aki szereti a sört, de olyan furának érzem, hogy pl ha beírom googleba, hogy 'beer' és 'woman' ezeket a bögyös szőkéket dobja ki. :D
Ha sörrel kapcsolatos vicceket olvasok, azok is gyakran nőgyülőlős, asszonyra vagy anyósra panaszkodós hangulatúak.
Ez a kép a sörről, sörfogyasztásról hogyhogy nem alakult még át szerintetek?
Én is kedvelem a sört nő vagyok.
Talán azért mert réges-régen csak a férfiaknak volt szabad nyiltan alkoolt inni. aztán nagyából valamiért így maradt.
de azért már vannak olyan sör reklámok amikben szerepet kap a nő. de ezek egyenlőre még csak a gyümölcsös sörökre vonatkoznak az pedig egyenlőre még nem rendes sör. /nekem /. van azért 1-2 rendes sör reklám amiben mellék szereplőként felününk mi nők!!
nekem több sört tud tárolni a hólyagom, mint egyik (fiú)haveromnak :D
de amúgy én is gyakorta rohangálok miatta
Én nem rohangálok miatta ,mikor vedelek :) Nekem csövem van amire csomót kötök :)
Többnyire mindenki szereti a sört,csak mivel a nőknek tényleg kisebb a hólyag meg miegymás így azért nem szeretik inni,pedig szeretik inni de annyit nem ér meg nekik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!