Van ötletetek melyik ez az ital?
Haverom hozta és elég régen volt meg akkor se figyeltem, hogy mi szóval csak apróságokra emlékszek de azokra se jól. Vele már nem tartom a kapcsolatot ezért nem is kérdezem meg tőle, hogy mi volt az(amúgyse tudná megmondani).
Mostanában az ivászatom nagyjából sörben és scotch-ban merül ki de most nagyon megkívántam(nem tudom miért) viszont nem tudom a nevét és valahogy nincs kedvem 20 üveg piát meg 300 koktélt venni csak azért, hogy rátaláljak.
Tehát a lényeg:
-Zöld, lapos téglatest alakú üvegben volt.(ja tudom, sokat segítek :D)
-Az ital nem vagyok benne biztos de ha jól emélkszek átlátszó volt. Az is lehet, hogy nem de akkor gyenge színe volt.
-Az alkoholtartalma 20% körül volt. Lehet több/kevesebb de 10 és 30 között volt az tuti.
-Elég csajos íze volt. Ezt úgy értem, hogy nem kaparta a torkom mint a scotch pl. inkább talán édeskés volt.
-Szerintem nem ő keverte de nyitva volt az üveg.
-Egzotikusabb neve volt mint pl. tequila, martini, gin tehát ilyesmi.
Egyébként sok fajta italt ittam már nem azért mondom csak égebben még "beb**szni mint állat" most meg már inkább leülni egy füstös kocsmába és elszopogatni egy-két pohár finom piát egy-két jó baráttal vagy egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!