Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Feltűnt, hogy mostanában egy...

Feltűnt, hogy mostanában egy csomó romlott, fonyadt ételt is árulnak a boltokban?Miért nem csekkolja le őket valami minőségellenőr? Ki ellenőrzi ezt egyáltalán? Miért engedik árulni a fonyadt, fás zöldségeket, melyek már elkezdtek rohadni?

Figyelt kérdés

De van eladó húsáru is, ami nem friss, már a romlás szélén furi színekben pompázik.

Az utsó kedvencem" a nádcukros keksz, ami totál be volt avasodva, persze tökre vegán, egészséges".

Olyan, mintha árulhatnák ezeket így is, mert egyre több az ilyen.Tapasztalat ezzel?

#Romlott áruk
okt. 28. 16:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%
9# De árulnak, ha véletlenül ott marad, mint írtam. Nálunk is volt, hogy vevő hívta fel a figyelmet, hogy x dolog már lejárt.
okt. 29. 09:08
 12/18 anonim ***** válasza:
#11: És véletlenül ottmaradt termékekért miért is kell ez a hiszti, hogy "miért kell romlott termékeket árulni?"...?
okt. 29. 09:19
 13/18 anonim ***** válasza:
61%

Elhiszem, hogy vannak boltok, ahol árulnak minőségromlott termékeket, de a leírt példák pont azok, amelyeket a legkönnyebb kiszűrni.

Nem kötelező megvenni a fonnyadt zöldségeket, és legközelebb lehet nem is érdemes oda menni.

A hús már neccesebb, mert a romlott hústól beteg is lehet az ember, de azt meg pláne nem szabad megvenni, ha csak egy kicsit is gyanús.

Lehet feljelentést is tenni, de arra az emberek többségének nincs fölös ideje, energiája, annyit viszont talán tehet, hogy megválasztja, hol vásárol.

okt. 29. 09:26
 14/18 anonim ***** válasza:
10%
12# Azt nem tudom, az előző kommentben pont azért írtam, hogy nem direkt árulnak ilyeneket, nem a kérdezőt akarja átverni senki.😃 Én amikor azt láttam a boltban, hogy konkrétan az egész zacskó toast kenyér zöld a penésztől, szimplán szóltam egy arra járó eladónak, hogy bocsi, de az a kenyér elég szarul néz ki. Megköszönte, hogy szóltam és elvitte. Én meg folytattam a vásárlást. Meg kell nézni, mit vesz az ember, nem ész nélkül dobálni a kosárba, ennyi.
okt. 29. 09:36
 15/18 A kérdező kommentje:

14

🤣

Na, az ilyen szupi vevők miatt árulnak. Te pl megérdemled ezt a "vevőcentrikus attitűdöt".👍

okt. 29. 09:43
 16/18 anonim ***** válasza:
Figyu, szerintem mindig keresnek boltvezetőt vagy területi vezetőt vagy nemtom ki foglalkozik a boltosok koordinálásával, nyugodtan jelentkezhetsz a kedvenc boltodba és rendet rakhatsz, hogy mindenki az áru minőségével foglalkozzon. Aztán majd munka után nyugiban vásárolhatsz, sehonnan nem fog rádugrani egy fonnyadt alma végre.
okt. 29. 09:47
 17/18 anonim ***** válasza:

A Fehérvári úti piac földszintjén vagy egy közért, amihez tartozik egy nagy zöldséges stand. Amikor bejelentették az alapélelmiszerek árának a plafonját, kizárólag ömlesztett rothadt krumplit raktak ki azért az összegért.

Az emberi fogyasztásra alkalmasra a dupla árat tették ki!

De bizony!

Jellemző ezekre az üzletekre a romlott áru eladása.

Ha nem hiszed, járj utána.

nov. 1. 22:20
 18/18 anonim ***** válasza:
Azt tapasztaltam, hogy már szinte semmit nem ellenőriznek. És nem intézkednek. Szinte minden területen az van, hogy magára marad az ember, ha ilyet tapasztal.
nov. 15. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!