Feltűnt, hogy mostanában egy csomó romlott, fonyadt ételt is árulnak a boltokban?Miért nem csekkolja le őket valami minőségellenőr? Ki ellenőrzi ezt egyáltalán? Miért engedik árulni a fonyadt, fás zöldségeket, melyek már elkezdtek rohadni?
De van eladó húsáru is, ami nem friss, már a romlás szélén furi színekben pompázik.
Az utsó kedvencem" a nádcukros keksz, ami totál be volt avasodva, persze tökre vegán, egészséges".
Olyan, mintha árulhatnák ezeket így is, mert egyre több az ilyen.Tapasztalat ezzel?
Elhiszem, hogy vannak boltok, ahol árulnak minőségromlott termékeket, de a leírt példák pont azok, amelyeket a legkönnyebb kiszűrni.
Nem kötelező megvenni a fonnyadt zöldségeket, és legközelebb lehet nem is érdemes oda menni.
A hús már neccesebb, mert a romlott hústól beteg is lehet az ember, de azt meg pláne nem szabad megvenni, ha csak egy kicsit is gyanús.
Lehet feljelentést is tenni, de arra az emberek többségének nincs fölös ideje, energiája, annyit viszont talán tehet, hogy megválasztja, hol vásárol.
14
🤣
Na, az ilyen szupi vevők miatt árulnak. Te pl megérdemled ezt a "vevőcentrikus attitűdöt".👍
A Fehérvári úti piac földszintjén vagy egy közért, amihez tartozik egy nagy zöldséges stand. Amikor bejelentették az alapélelmiszerek árának a plafonját, kizárólag ömlesztett rothadt krumplit raktak ki azért az összegért.
Az emberi fogyasztásra alkalmasra a dupla árat tették ki!
De bizony!
Jellemző ezekre az üzletekre a romlott áru eladása.
Ha nem hiszed, járj utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!