A Temu és az Aliexpress azért ilyen olcsó, mert azokat a termékeket árulják amik nem mentek át a minőségellenőrzésen?
Már többször rendeltem ezekről a helyekről termékeket, de többnyire rettentően rossz minőségűek voltak.
Halottam olyat, hogy amikor nyugatra gyártanak a kínaiak, akkor azokat a termékeket, amik nem mennek át a minőségi szűrőn itt adják el. Ez megmagyarázza, hogy miért tudnak ilyen olcsón árulni dolgokat. Igaz ez?
Én az aliexpressről tudok véleményt mondani.
Amit a magyar ár 10 százalékáért veszel az hulladék. Nem hiszem el hogy bárki is bedől annak hogy ennyiért minőséget kaphat.
Ami a magyar ár 60-80 százalékába kerül az már a legtöbb teljesen megfelelő minőségű.
Én sok játékot rendelek és meg vagyok vele elégedve. A választék miatt rendelek onnan. A fém autók gyönyörűek. A lego utánzatokban az tetszik hogy nem teljes mértékben másolják a legot hanem van benne saját innováció is.
Nem.
Hanem rögtön a gyárból jön, nem megy még át más eladokon.
Ezért olcsó.
Én vettem egy pár harisnyát tartóhoz.
640 Ft volt ingyenes szállítással.
Minőségben és anyagban is veri a 3-5ezer ft-os itthon kapható termékeket.
Itt inkább arról van szó, hogy kikerülöd a beszerzési láncot.
Nem kell kifizetés 3-4 ember hasznát mire hozzád kerül.
Vettem más fehérneműt is de azokat még nem próbáltam viszont ránézésre semmivel sem rosszabbak mint a boltban kaphatóak.
Elektromos,mexhanikus kütyüket inkább itthon veszek garancia miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!