Aliexpress keresőmotorja használhatatlan, vagy csak én csinálok valamit rosszul?
Régen kiválasztottam egy kategóriát, és azon belül lehetett keresést végezni. Most ilyet nem találok. Vannak kategóriák, de azon belül szegényes a választék. És ha beírok valamit a kersőbe, akkor a találatok 80%-ának köze nincs a keresett termékhez.
A másik dolog, az ár beállítása. Kijön egy rakás találat, és ha beakarom írni az árat, akkor lesz pl. összesen 8 találat, miközben látom, hogy csak az első oldalon több a feltételeknek megfelelő termék.
Régebben, 5-6 évvel ezelőtt azt olvastam külföldi fórumokon, hogy direkt ennyire szar a kereső funkció. Rengeteg jó áron lévő terméket egyszerűen akkor sem dobott ki, és a recommended részből lehetett csak kiválasztani a legjobb áru cuccot. De akkor még legalább működött úgy-ahogy, az akkori szar helyzet a mostanihoz képest maga volt a paradicsom.
Vagy ha tényleg csak én nem tudom használni, kérlek világosítsatok fel, hogyan is kellene használnom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!