Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Feltűnt, hogy mostanában egy...

Feltűnt, hogy mostanában egy csomó romlott, fonyadt ételt is árulnak a boltokban?Miért nem csekkolja le őket valami minőségellenőr? Ki ellenőrzi ezt egyáltalán? Miért engedik árulni a fonyadt, fás zöldségeket, melyek már elkezdtek rohadni?

Figyelt kérdés

De van eladó húsáru is, ami nem friss, már a romlás szélén furi színekben pompázik.

Az utsó kedvencem" a nádcukros keksz, ami totál be volt avasodva, persze tökre vegán, egészséges".

Olyan, mintha árulhatnák ezeket így is, mert egyre több az ilyen.Tapasztalat ezzel?

#Romlott áruk
okt. 28. 16:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
51%
Nem árulnak ilyesmit.
okt. 28. 16:47
 2/18 A kérdező kommentje:

Sajn de. És egyre többet.

Melyik boltba jársz, ahol nem?

okt. 28. 17:06
 3/18 anonim ***** válasza:
85%
Nem tűnt fel.
okt. 28. 17:54
 4/18 anonim ***** válasza:
49%
Ez még egy Lajosdorombolón, ahol csak 4 ember él, sem fordul elő.
okt. 28. 18:46
 5/18 anonim ***** válasza:
34%

De árulnak!Mondjuk azt nem értem,honnan látszott hogy avas a keksz,azt inkább érezni lehet...

Fonnyadt,rothadás útjára lépettzöldségeket,szinte

okt. 28. 18:55
 6/18 anonim ***** válasza:
46%
Minden nap látni,húsokat is,amiről lerí,hogy ott van vagy 3-4 napja is a pultban.
okt. 28. 18:56
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Aldiban már egy jó ideje nem tudok paradicsomot venni, mert a koktélparadicsomot szeretem, mindegy melyik rajta, de mostanában mindig ocsmányak és gyakran penészesek is. Tegnap a paprikára hallottam panaszkodni egy fiatal párt, hogy mennyire fonnyadtak, nem néztem meg, azt ritkán veszek. Cukkinit szoktam gyakran venni, az a kedvenc zöldségem, azzal nem szokott gond lenni. Brokkoliból általában mirelitet veszek, meg még 1-2 dologból, szóval nem tudom, általánosságban milyen a zöldséghelyzet, de a paradicsom gázos mostanában, az tuti.
okt. 29. 07:55
 8/18 A kérdező kommentje:

Igen, a zöldségek több boltban gázosak. Padlizsánt vettem legutóbb, ami nem nézett ki annyira szörnyen, de belül tiszta fás volt.

Főzni való burgonya fura színű, és voltak benne dbok, melyek sehogysem főttek át.

No, és ott vannak azok a zöldségek, melyeket meg sem veszel, mert már látszik rajtuk, hogy a rohadás szélén állnak.

Ezeket miért nem dobják ki, miért kínálhatják eladásra?

Egy másik fórumon olvastam, hogy valaki lejárt szavatosságú szendvicset vett, mert nem nézte a boltban a lejárati dátumot. Nem értem, hogy miért kell lejárt termékeket árulni?!

okt. 29. 09:01
 9/18 anonim ***** válasza:
19%
Sehol nem árulnak lejárt termékeket, tilos.
okt. 29. 09:02
 10/18 anonim ***** válasza:

Lejárt terméket nyilván nem direkt árulnak, csak gondolom nincs annyi idejük, hogy mindig mindent átnézzenek. Amikor egyszer dolgoztam kereskedelemben, nem ilyen pozícióban, de láttam a folyamatokat, az árufeltöltők akkor csekkolták a dátumokat, amikor bejött az adott termékből új áru, na most gondolom ha hajtás van, akkor lehet, hogy csak bedobálják hátra az újat, de nem néznek meg mindent a régiekből. Az ráadásul kisebb volt, mint egy Aldi és társai, de érzésre az itteni Aldiban sem dolgozik több ember, mint anno ott.

A zöldségeket mondjuk egyszerűbb lenne rendben tartani, ott csak ránézel és látod, hogy szarul néz ki, legalább ami tényleg folyik meg penészes, az legyen már kidobva… erre azért lehetne minden reggel 10 percet szánni.

okt. 29. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!