Szerintetek a mekis nuggets nagyon hizlal, megbízhatók a kalória adataik?
Ha mekis nuggetset (4 vagy 6 db-ot) eszek natúr kevert salátával (mekis kertész saláta (leveles saláták, kevés répa és paradicsom) ebédre, az vajon mennyire hizlaló kategória?
Tudom, hogy a neten fent van hogy mennyi kalória van benne,de nem tudom, mennyire megbízható.
Diétázok nagyon erősen, de pl. amikor barátokkal megyek el és ők mekiznek, akkor én is ennék valamit, hogy ne csak bámuljam a hambizásukat. és elég gyakran ülünk be a mekibe baráti társasággal.. ezért kéne onnan valami olyan,ami nem számít annyira rossznak.
Az hizlal amit a neked szükséges napi kalóriakereteden túl eszel meg. Lehet az nuggets vagy csirkemell rizzsel.
Pont ezért "jó" a meki mert ha ilyesmi kajára vágysz legalább pontosan tudod mennyi kalória.
Ha beülsz egy random hamburgerezőbe fingod nem lesz róla mégis mennyi kalóriát tolsz be, de még azt sem tudod pontosan, hogy anyukád lecsójával mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!