Melyik mustár hasonlít legjobban a régi Glubus recepthez?
Sziasztok!
Ezt a terméket is elérte a változtatás, mégpedig olyan mértékben, hogy sajnos nem tudom fogyasztani.(mintha valami olcsóbb saját márkás termék lenne kb.)
Kérdésem az lenne, hogy aki végigkóstolta a magyar üzletekben kapható darabokat(Auchan, Lidl, Penny stb.) azok közül melyik áll a legközelebb ehhez az ízvilághoz?
Heinz és az Univer mustárokat ismerem, de ezek más ízvilágot képviselnek, a többi érdekelne(Hellmann's, esetleg saját márkásak).
Előre is köszönöm!
Nekem eddig a Heinz jött be, más világ de kellemes ízű. Ez viszont relatív drága, viszont néhány helyen van nagyobb kiszerelés(Auchan, Metró) így kihozható Univer/Globus áron.
Univer nekem ecetes, egyidőben ettem de nincs olyan markáns ízvilága. De az is típikusan, olyan hogy nem lehet vele mellényúlni.
(azért remélem a Globus Ketchup-t nem akarják leváltani, az örök kedvenc és tényleg még hasonló sincs)
Valóban borzalom lett az a mustár. Nem értem ebben mi nekik az üzlet? Egy jó termék helyett piacra dobnak egy lényegében ehetetlent. Én is szinte csak azt az egy mustárt szerettem, a többi túl ecetes általában.
Egy ízlik még nagyon, viszont az ízesített. Az aldiban van egy tubusos, azt hiszem majonézes vagy tormás? mustár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!