Melyik mustár hasonlít legjobban a régi Glubus recepthez?
Sziasztok!
Ezt a terméket is elérte a változtatás, mégpedig olyan mértékben, hogy sajnos nem tudom fogyasztani.(mintha valami olcsóbb saját márkás termék lenne kb.)
Kérdésem az lenne, hogy aki végigkóstolta a magyar üzletekben kapható darabokat(Auchan, Lidl, Penny stb.) azok közül melyik áll a legközelebb ehhez az ízvilághoz?
Heinz és az Univer mustárokat ismerem, de ezek más ízvilágot képviselnek, a többi érdekelne(Hellmann's, esetleg saját márkásak).
Előre is köszönöm!
Érdekelne konkrét válasz is, de marad akkor a teljes kínálat megkóstolása.
Aki szerint nem változott, próbálja meg az új palackost.
4, te is ezt a csavaros kupakost vetted? Borzalom lett :(
Egyébként mi közel lakunk a szlovén határhoz, onnan hoztam jót év elején, de csak ezért nem fogok kimenni...
Nagyon régen volt valamilyen nagyon finom pikáns ízű mustár, de sajnos nem emlékszem a márkanévre. Most találtam az Aldiban egy új fajtát, van belőle többféle is:
" BBQ Mustár "
Augusztusban írtam ki hasonló kérdést a Globus mustárral kapcsolatban. Mi csak az Univert találtuk alternatívának.
Ez az új receptes Globus mustár ez förtelmes valóban. Hosszútávon semmit nem nyertek ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!