Miért folyik víz a mustáros flakonokból minden egyes alkalommal ha nem rázom föl?
1. köszi!
3. Világos, de a víz mennyiségét lehetne csökkenteni mert nyilván ez a baj.
A jobb kérdések azok lettek volna, hogy miért van az, hogy egyetlen márka sem képes ezt megugrani?
Tényleg senkit nem zavar a gyártók közül, hogy több kanálnyi mustáros víz folyik ki a flakonból? Nem változtatnak a recepten pedig köztudottan el van mérve a víz bennük.
Tudom, hogy súlytalan a probléma, de zavaró.
"a víz mennyiségét lehetne csökkenteni mert nyilván ez a baj."
Nem, sőt, baj sincs vele!
A sűrűsége megfelelőre van beállítva, ha kevesebb benne a víz, kezelhetetlenül sűrű lesz a mustár. Az a víz, pont kell bele!
Azt, hogy állás közben szétválik, biztos lehetne kezelni egy tonnányi emulgeálóval, meg stabilizátorral, de úgy gondolom, te is jobban jársz, ha ezek helyett inkább 3 mozdulattal összerázod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!