Miért veszel ásványvizet, ráadásul sokat, ha a csapból is kiváló minőségű víz folyik?
Csak bubisat veszek hasonló okokból, mint az első.
Illetve számoltam, osztottam, szoroztam, kb 15-20 év alatt térülne meg számomra egy szódagép, már persze, ha nem megy előbb tönkre. Ezen talán változtatni fog, ha jövőre bevezetik a betétdíjat a pet palackokra. A megtérülésen nem, de tovább növeli a velük járó macerát, úgyhogy lehet, jövőre beszerzek mégis egy szódagépet.
Mert szeretem a buborékos vizet, nyáron hűtőből, jó hidegen.
A csapvíz nálunk elég rossz minőségű és a sima víz nem is oltja a szomjam.
Izzadáskor nem csak vizet vesztünk, hanem ásványi anyagokat is. Én annyit izzadok mint egy ló alaphelyzetben is sajnos. Szokott lenni néha egy kis edzés is, ott is van veszteség. Télen ásványvízzel megoldom a dolgokat, nyáron lemegy a sportital is (és finom is). És szeretem a szénsavat is.
Régen ezt megoldottuk patronnal. Belecsavarta a szifonba az ember a pici fémpatront, ami jól lehűlt, aztán ment a szódavíz. Ha volt hozzá boleró por, már meg is volt a luxus.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!