Kóstoltátok már az új Globus mustárt? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Csak szerintem lett ízetlen és sós az új receptes Globus mustár?
Mit ajánlotok helyette, ami a korábbi ízre emlékeztető mustár?
aug. 19. 17:14
1/18 anonim válasza:
Nekem is fura. Azt hittem, megromlott.
2/18 anonim válasza:
König zöld kupakos mustár.
Vagy a Heinz Yellow.
Nekem ez a kettő a kedvencem.
3/18 anonim válasza:
Már ezt is elrontották? Komolyan mondom veszek mustármagot és csinálok magamnak. Ezerszer jobban járok és még egészségesebb is lesz!
4/18 anonim válasza:
Nem ízlik,eddig is Lidl-ben vettem saját markatermékeset.
6/18 anonim válasza:
Borzasztó. Én sokáig elvoltam a régivel, mert betankoltam vele és mostanra fogyott el. Keresem az alternatívát, de nem egyszerű.
Tényleg a legkiegyensúlyozottabb ízű mustár volt, legjobb recept a piacon.(a drágább Heinz sem ízesebb)
7/18 A kérdező kommentje:
Az a vicc, hogy azt hiszem tesztet is nyertek lakossági felmérésen pár éve, hogy a legkedveltebb mustár Magyarországon. Ehelyett... most ez az új receptes ehetetlen szerintem.
okt. 2. 07:11
8/18 anonim válasza:
Ha visszaszorul rá a kereslet, mégpedig ez meg fog történni, akkor elgondolkoznak ezen. Én most végigkóstolom az itthon kapható mustárokat, hátha valamelyik elnyeri tetszésem.
9/18 anonim válasza:
Én a múlt héten vettem először az új flakonos, design-os Globus mustárból. Ezer éve az eredeti volt a kedvenc, ez most szó szerint ehetetlen. Nem az, hogy kicsit más az íze, hanem teljesen más és rossz. Összehasonlítottam az összetevőket a régi és az új flakonon, nem véletlenül más az íze. Konkrétan nem ugyanaz a 2 termék, annyira eltérőek. :(
10/18 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!