Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Kóstoltátok már az új Globus...

Kóstoltátok már az új Globus mustárt? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Csak szerintem lett ízetlen és sós az új receptes Globus mustár?

Mit ajánlotok helyette, ami a korábbi ízre emlékeztető mustár?

aug. 19. 17:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Kíváncsiságból vettem egyet, hogy megkóstoljam. Szerintem is teljesen más, mint az eddig megszokott. Nekem mondjuk más az ízlésem, nem mondom, hogy szar íze van (de csak mert elég fura ízlésem van), de abszolút meg tudom érteni azokat, akik azt mondják, hogy igen.

Megpróbálom leírni az ízét:

Olivaolaj krém, amit mustár ízesítéssel láttak el.

Szerintem ha fogtok 2-3 evőkanálni olivaolajat és raktok bele 1 evőkanálnyi korábbi globus mustárt, akkor megkapjátok az új mustár ízét. Szerintem kb pont olyan.

nov. 17. 22:14
 12/18 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Ha ezt a terméket nem konkrétan mustárként adják el, hanem mondjuk mustáros olivaolaj salátaöntetként, úgy lehet nagyobb sikere lenne a terméknek, jobb megítélés alá esne :))

nov. 17. 22:17
 13/18 anonim ***** válasza:
vannak olyan emberek is mint jómagam akiknek kevésbé kifinomult az ízlelése vagy nemtom, "hibás vagyok" lehet, mert pl nem tudnám megkülönböztetni a mustárokat (mármint ha egymás után kóstolnám akkor lehet, de nagy időkihagyással tuti nem) csak felismerni hogy ez mustár. vagy egy világos lager sörnél nem tudom észrevenni az ízjegyeket csak felismerni hogy ez világos sör. tehát nekem eddig sem adott többet a régi globus mustár sem, mint egy pennys saját mondjuk. viszont erre már én is kíváncsi lennék ha ennyi ember szólja le milyen markáns különbséget vághattak hozzánk
nov. 17. 22:27
 14/18 Nordzsesz válasza:
78%
Nem kell ezt túl szofisztikálni, ehetelen förmedvény...
nov. 25. 08:45
 15/18 Bitrex válasza:
Kedvencem volt! Ehetetlen sós szar lett. Coop-ba vettem kínomba saját termékest egész hasonló.
tegnapelőtt 19:03
 16/18 anonim ***** válasza:
13.-as: Érdekel, hogy megkóstoltad-e? Mit tapasztaltál? :D
tegnapelőtt 21:18
 17/18 anonim ***** válasza:
#16 nem, a sok negatív vélemény után nem áldoztam be, csak emlékszem hogy nem egyfajta mustárt kóstoltam már a budget kategóriából és nem nagyon éreztem különbséget, régi globus is fordult meg és nem tartottam kiemelkedőnek. most pl. jóideje Penny-s czifra van itthon amit korrektnek tartok
tegnapelőtt 21:33
 18/18 anonim ***** válasza:

Mert a low-budget kategória kimondottan ugyanaz az ízvilág kb., mondhatni magyar ízlésre szabott mustárról beszélünk.

A Globus meg az Univer azért bőven kiemelkedik a mezőnyből.

De egy Heinz pl. teljesen más típusú mustár.

tegnapelőtt 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!