Tényleg van alumínium a zaphehelyben?
Találtam egy cikket és nagyon ledöbbentem, miszerint a zabpehelyben van aluminium. Igaz lehet?
Itt a cikk: [link]
Részlet a cikkből: “A zab remek fehérjeforrás, emellett fehérjeépítő anyagokat is tartalmaz, tejjel fogyasztva pedig minden esszenciális aminosavhoz hozzájutunk. Magas a vitamin- és tápanyagtartalma is, hiszen többféle B-vitamint, E-vitamint, esszenciális zsírsavakat, kalciumot, magnéziumot, alumíniumot, cinket, a foszfort, a káliumot, vasat találhatunk benne.”
A link azoknak akik kétkednek az élelmiszerek szennyezettségében, és abban, hogy ez mennyire káros az emberi szervezetre. (Pláne egy krónikus beteg szervezetére amilyen én vagyok).
Végül is mindig azt szoktam mondani, hogy “boldogok a tudatlanok”
Igazából minden tele van mindennel, a levegőtől kezdve a tisztított ivóvízig, mindenben. Konkrétan ha saját bio kerted van, és kizárólag abból eszel, akkor sem vagy teljesen védve, mivel a talaj és az esővíz is szennyezett valamilyen szinten.
Viszont ezek a "káros" élelmiszerből nem tudsz annyit felhalmozni a szervezetedben, hogy az gondot is okozzon.
Fel van fujva az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!