Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Nyersen (mondjuk szendvicshez)...

Nyersen (mondjuk szendvicshez) a lila a zöld vagy a vörös hagymát szeretitek jobban?

Figyelt kérdés

szept. 17. 22:00
A kérdező szavazást indított:
Lilahagyma
Zöldhagyma
Vöröshagyma
22 szavazat
 1/10 anonim válasza:
100%
Lila, zöld, vörös hagyma. Ebben a sorrendben.
szept. 18. 09:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan nem írtad, de én a póréhagymát. Utána a lila.
szept. 18. 09:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is a póréhagyma az első, az kevésbé erős, utána a lila, zöld.

Vöröshagymát nem használok szendvicsbe.

Nem volt a felsorolásban de a fehér hagyma is nagyon jó szendvicsekbe, mert nem erős.

szept. 18. 10:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hangulat kérdése. Tavasszal ki vagyok éhezve a primőrökre, így akkor a zöldhagyma. Azt követi a lilahagyma, póréhagyma. Ha igazán olyanra vágyok, ami a "zorromat is tisztíccsa" (mondjuk egy nátha esetén), akkor pedig jó erős vöröshagymát eszek.
szept. 18. 11:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Vöröshagymát ha lehet kerülöm, másik kettő jöhet.
szept. 19. 10:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az öklömnyi nagyságú fehéret. Nem tudom milyen fajta. De az nem csípős, jóízű és nem fingom tőle végig a napot.
szept. 19. 15:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
mostanaban kucsmahagymat veszunk a piacon. jobban izlik mint az eddigi lila.
szept. 19. 22:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ez nagyon étel kérdése.

Pl zsíros kenyérhez a lilahagymát, ha az nem lenne, akkor vöröset.

Egy jó hamburgerbe kell a vöröshagyma, jó vastag szeletben.

Egy felvágott, ami kevésbé intenzív ízvilágú, amellé az újhagyma/zöldhagyma, a póré, esetleg a fehérhagyma passzol. Az ízesebb, fűszeresebb szendvicshez már legalább a fehérhagyma jobb, de oda is a lila passzol igazán.

De ha pl paradicsomot és/vagy valamilyen uborkát is eszek, akkor, hogy ne vegye el a többi ízét, akkor a friss zöldhagymát, újhagymát, esetleg a nyers gyöngyhagymát/mogyoróhagymát.

Medvehagyma nálam kizáró bármi mellé is. Egyszerűen nem jön be az íze. A metélőhagyma sokmindenhez jó, de főleg húsok mellé és nem szendvicshez, mivel nagyon lágy íze van így szinte minden elnyomja.

Pirítóshoz fokhagyma, lángoshoz is, de bizonyos hidegtálakhoz is nagyon jól passzol pár gerezd belőle, bár elég markáns gyomorsavat kreál, és még egy jó ideig visszaköszön egy-két böfivel.

Melegszendvicsekhez, legalábbis a krémhez, én aprított vöröshagymát használok, olykor pépesítek egy kicsit belőle. Szerintem jól passzol a legtöbb ízvilághoz, főleg a sajt miatt.

szept. 21. 23:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szendvicsre nem szeretem a hagymát, így egyik sem.
szept. 27. 11:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 NTBS ***** válasza:
100%
Én a vöröset.
szept. 27. 18:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!