A párolt vörös káposzta magában mennyire egészséges?
Figyelt kérdés
Lehet kapni almával vagy körtével ízesítetten is. (Nem Magyarországon lakom.)
És mióta egyszer megkóstoltam egy ilyesféle befőttet, van, hogy vacsorára csak egy ilyet eszek magában.
2022. jan. 13. 21:10
1/10 anonim válasza:
Ez cukrozott, de egészségesebb mint egy tábla Milka.
2/10 anonim válasza:
Ez NEM BEFÖTT! A befött édes, gyümölcsböl készült, ezt konzervnek nevezik!
A kérdésre: nem egészségtelen, de önmagában nem túl értékes élelmiszer, emellett ez még erösen cukrozott is, ami fölösleges bele.
3/10 anonim válasza:
Vegyél inkább egy kis fej káposztát, pár szem almát/körtét, ha szeretnél, köménymagot, ecetet, sót, pici cukrot. Sokkal finomabb, és egészségesebb lesz.
4/10 A kérdező kommentje:
Nem tudok főzni és időm sincs ilyenekre. Mindig készen veszem az ételt.
2022. jan. 13. 21:48
7/10 anonim válasza:
Kérdező : most csináltam hétvégén, imádom, hidegen-melegen, nagykanállal, végül hús és krumpli nélkül ettem mert annyira finom.
Edd csak nyugodtan, a lila színt okozó anyag (álmos vagyok, nem jut eszembe a neve, Google-ban megtalálod) különösen egészséges, antioxidáns.
8/10 anonim válasza:
Imádom, de magam szoktam készíteni, az ilyen üveges nekem nem jön be. Ami nagyon ízlik és képes vagyok akár desszertként is enni, az a mézeskalács fuszerkeverekes párolt lilakaposzta.
9/10 anonim válasza:
#8 eredetileg fűszerként szegfűszeget és babérlevelet tesznek bele + almát, sót, cukrot, végén pár csepp ecetet.
10/10 anonim válasza:
Eléggé az, de ízestíve finomabb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!