Kidney bab vörös vesebab konzerv. Öntsem ki a levét a lefolyóba vagy pedig megehetem?
Figyelt kérdés
2023. szept. 26. 14:41
1/15 A kérdező kommentje:
Nem ír tartósítószert...
Azt írja hogy a levében hőkezelt
2023. szept. 26. 14:42
4/15 anonim válasza:
Én már öntöttem lével együtt kajába.
Elvileg, ha nem öntötd le, és nem mosod át, max többet lehet tőle fingani.
5/15 anonim válasza:
Sőt, fel is tudod verni habbá egy habverővel. Ugyanolyan lesz, mint a felvert tojásfehérjehab.
Aquafaba.
6/15 anonim válasza:
Az a lé nem más mint sós,cukros víz...Én beleöntöm azzal együtt a készülő ételbe.Só amúgy is kell bele.Az a kevés víz meg nem ront el semmit.
7/15 anonim válasza:
A leve az a víz, amiben megfözték, van benne valamennyi (kevés) só, meg esetleg cukor, de a legtöbbnél nem.
A konzervekben nem szokott lenni tartósítószer már vagy 100 éve, megfelelö körülmények között készítve fölösleges.
A levét nyugodtan meg lehet enni, söt sok ásványi anyag meg fehérje van benne, kár lenne kiönteni a hasznos tápanyagok egy részét.
8/15 anonim válasza:
Én általában leöntöm mégha ehető is.
10/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat
2023. szept. 26. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!