Aki szokott készétel konzerveket venni és enni melyikkel vagytok megelégedve és hol kapható?
Figyelt kérdés
Nekem pld. babgulyás,pacal Penny és chilisbab Coop.2023. szept. 1. 18:27
1/8 anonim válasza:
hozza nem nyulok ilyenekhez...akkor inkabb eszem egy vajas kenyeret csak
2/8 anonim válasza:
Nem konzerveket szoktam venni inkább zacsekos tésztaféléket vészhelyzetre, a minap ettem Maggi teriyaki-t, egész fincsi volt.
3/8 anonim válasza:
Soha nem eszem ilyen szarságokat. Ha pénz szűkében vagyok, akkor inkább egy csomag tészta, sós vízben, olajjal, fokhagymával.
4/8 anonim válasza:
Hegyi túrákra viszek néha ilyen konzervet, de nekem egyik sem igazán ízlett, mindegyinek van egy olyan egyforma konzerv íze. Mostanában már inkább liofilizált ételt viszek.
5/8 anonim válasza:
Nagypapám szokott kapni anno munkahelyen, és én a babfőzeléket azóta is csak konzervben eszemmeg (pláne, mert a családból senki nem szereti, magamnak nem állok neki főzni).
Nagyon ritkán, évi max egyszer vagy kétszer veszek, Házi arany márkát.
6/8 anonim válasza:
Pennyben kapható sóletet veszünk néha, vésztartaléknak tartjuk.
7/8 Noren1989 válasza:
Spar, Hanza termékeit próbàltam.
Élmény jelleg nincsen benne, csak kalória, kb mint Neo, meg a takonypüré.
Ennek megfelelően is fogom fel a funkciójukat.
8/8 anonim válasza:
A Polcz elég jó, csak drága. Eddig a bolognait és csicseriborsós chilis babot kóstoltam, rendben volt mindkettő. Pedig a legtöbb ilyen hűtést nem igénylő készétel ehetetlen számomra, de ez korrekt minőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!