Félig elősütött csirke nuggets meddig áll el?
Figyelt kérdés
A mai nap folyamán vettem egy tipikus 10 darabos csirke nuggets-et, ami félig elő van sütve. Olyan 1 óra 30 perc-2 óra eltelt aközött, hogy én beraktam a fagyasztóba.
Eredetileg hűtőből kapható ez a fajta csirke nuggets.
Nem vagyok gyakori húsfogyasztó, így nem tudom, hogy a kb. 20 fokban megromolhatott-e, hogy ha már félig elő van sütve alapból és majdnem 2 óráig nem volt berakva a hűtőbe.
Vagyok olyan szerencsétlen, hogy nem veszem észre, hogy esetlegesen megromlott már, így ezért írom ki ezt a bután hangzó kérdést
Szerintetek mennyi az esélye, hogy megromolhat? Baj, hogy ha én a fagyasztóba raktam?
Kérlek ne tegyetek negatív megjegyzést, tényleg nem vagyok otthon ezekkel a húsos dolgokkal.
2022. jún. 23. 22:38
1/2 anonim válasza:
Nyugi, még biztosan nem romlott meg.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszod, én is remélem, hogy így lesz!😊
2022. jún. 23. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!