A KFC-ben miért olyan az íze a csirkének mint a haleledelnek?
Figyelt kérdés
2022. jún. 21. 21:33
A kérdező szavazást indított:
Szerintem is olyan kicsit
Sose éreztem ilyet
45 szavazat
1/14 anonim válasza:
A KFC itthon egy kalap sz@r. Én régóta kerülöm őket...
3/14 anonim válasza:
ipari tenyésztett tápos csirke, én is érzem rajta néha
4/14 anonim válasza:
Nekem az nem világos, hogy honnan tudjátok, hogy a haleledel milyen ízű... 🤔
5/14 anonim válasza:
Nem tudom, nem ettem meg haleledelt
6/14 anonim válasza:
Egyszer ettem kfc-ben. Na soha többet. Inkább veszek tanyasi csirkét és megcsinálom otthon magamnak.
7/14 anonim válasza:
Mert műanyaggal etetik a csirkét, így a húsa is gyakorlatilag abból van. Ne egyél KFC-ben, még a kínait is jobban ajánlom.
8/14 anonim válasza:
Való igaz, hogy a mesterséges tápok jelentős része a tengeri halfeldolgozás melléktermékeiből készül és a halakra jellemző biogén aminok "zamata" a csirkehúson is érezhető.
9/14 anonim válasza:
#6 Vagyok. Látszik a GYk színvonala. Engem aki otthon süt főz, minőségi alapanyagból lepontoznak.
Nos aki lepontozott egyen csak jóóó sok kfc-s tápos csirkét, meg Mekit, meg Burger kinget. Aztán majd ha 40 évesen egy magasvérnyomással, cukorbetegséggel vagy egyébb nyavajával küzd, rázzon magával kezet.
Pontozuatok le le ... om. Ennyi.
10/14 anonim válasza:
69eske 😂 dehogy sz... d le, különben nem írtál volna egy sértődött, nyafis hozzászólást ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!