A KFC-ben miért olyan az íze a csirkének mint a haleledelnek?
#11-eske, én vagyok itt a 12-eske!
Amúgy nem a "hogyan lehet csirkehúsból egészségeset keszíteni?" volt a kérdés. Így aztán nem érdekel senkit a konyhás élményed. Szerintem ezért lettél lepontozva.
Én nemigen eszek tengeri dolgokat, szóval nincs összehasonlítási alapom. Időnként meg tudok enni egy-egy KFC-s kaját, de gyakran nem bírnám. Lehet hogy a haleledelíz miatt. De azt meg nem tudom milyen, ezért nem vagyok benne biztos, hogy olyan és hogy amiatt
Na megnyugodtam, hogy nem valami poszt-covid tünet, hanem tényleg lehet ebben valami.
A haleledelt bevallom nem kóstoltam, de a szaga alapján van rola elképzelésem hogy milyen lehet az ize. A lényeg h egyértelműen halra asszocial az ember a KFC-csirke izétől-szagától
Sosem ettem még haltápot, tehát nem tudom hasonlítani sem :)
Aki meg inkább tanyasi csirkét csinál otthon, az egyáltalán minek kommentel ide ? Kit érdekel, hogy te mit főzöl otthon, nem ez volt a kérdés szerintem .
Én sosem éreztem még undorítónak, rossznak, romlottnak a KFC csirkéit, lehet, hogy eddig mindig kifogtam a jót .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!