Mennyit költesz havonta élelmiszerre? Ha rendelsz készételt, vagy beülsz étterembe havonta hányszor? Milyen kaját eszel: minőségi hús hal, zöldféle, vagy olcsó szénhidrát tészta édesség?
Nem igazán számolom, mennyit költök, mert nincs értelme. Nem veszek felesleges dolgot, amit meg kell venni, az meg mindegy, mennyi, meg kell venni. Nem igazán vagyok márkahű, csak néhány terméknél, így azért ki tudom használni az akciókat.
Havinta 2-3 alkalommal rendelek ebédet az irodába, és havi egyszer általában vacsorázunk étteremben a férjemmel.
Fejenként 50 ezer körül költök.
Rendelni nem szoktunk, mert egyrészt drága, másrészt nem jó minöség, harmadszor nem ízlik senkinek.
Étterembe nem járunk, mert allergias vagyok minden állati fehérjére, és így gyakorlatilag semmit nem ehetek, mert elég, ha "nyomokban tartalmaz" ilyet, már rosszul leszek, ehhez elég, ha hús-tejtermék-tojásból akár csak annyi kerül az ételembe, ami pl egy közösen használt olajban van.
Sajnos tudom. Fiatal korom ellenére tisztában vagyok ezekkel. Sosem rendelünk, étterembe is csak évi 2-3 alkalommal megyünk, jobban szeretünk itthon. Borzalmas ez a drágulás.
4-es voltam
Eddig juniusban 63 ezer + 16 ezer mikor rendeltem vagy vendéglátóegységben ettem. Ebben mondjuk benne van 2 süti rendelésre 4300 ff/db anyagköltséggel és egy házibuli. És nem sporolok, habár figyelem az akciókat.
Ebből mindenképp le szeretnék faragni
Azért sokat elárul, hogy friss idény gyümölcs mennyre fér bele ha mondjuk málnát vagy áfonyát akarnál enni egy bogyós gyümölcstermelő országban. De még az eper vagy cseresznye is luxus.
Egyébként halakkal is ez a helyzet- de tengerünk nincsen szóval itt azért nem várható el olcsóbbság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!