Mely élelmiszerekben vannak jó minőségű szénhidrátok?
Figyelt kérdés
2018. júl. 12. 20:59
1/2 anonim válasza:
Köles, bulgur, barna rizs, zab, hüvelyesek, zöldségek
2/2 anonim válasza:
Mit nevezel jó minőségű szénhidrátnak?
Én a cukrot kerülöm, a többi OK, csak kevés legyen belőle, ami engem illet.
A gyümölcsben egyszerű, gyors cukor van, de attól még nem feltétlenül rossz, mennyiség, ember s állapot kérdése (úgy értem, hogy pl. ha épp aktív vagy csak van hely a raktárakban, más, mintha már bőven sok cukrot vitt be eddig is és már csak zsírba megy, bár ez két véglet, van középút is).
Az olajos magvak szénhidrátját sem gondolom rossznak (némelyikben egész sok van, másokban felszívódó szinte semmi, inkább csak rost), de szerintem semmilyen normális étellel nincs baj, az agyonfeldolgozott, adalékolt, természetellenesen tömény cucokkal inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!