Ti mennyire bíztok meg az árusított élelmiszerekben, kisboltosokban? Sokat hallani hogy lejárt szavatosságút is eladják. Többi lent!
Jobban, mint a nagyáruházban. Egy kisboltosnak az a lényeg, hogy legyenek visszatérő vásárlói, a nagyáruházba meg mennek a birkák, ha kell, ha nem, mert ömlik a reklám a médiából. Szóval inkább egy jól felszerelt, forgalmasabb kisbolt, mint az áruház.
Hogy rossz tapasztalatot is említsek, egyszer volt dolgunk egy elhagyott tanyasoron vidéken, ahol csak a kocsma működött, és ha beszóltál a kocsmába, kinyitották a kisboltot. Megéheztünk, vettünk egy kis nápolyit, az jó volt, a gyümölcslé is, egyedül az extrudált kukoricapehely volt megavasodva.
Figyelj, én egy kisboltos vagyok, de még soha nem adtam el lejàrt terméket.
Felesleges kockàztatni egy ilyen jellegű dolgot az esetleges bűntetések, ill. a rossz hìrnév miatt.
Meg hàt amügy is. Ilyen fel sem merül bennem.
Nálunk van egy kisbolt.Csak akkor megyek oda ha megfeledkezek róla, hogy ünnep van és nem vásároltam be előző nap.
Szóval.Már kétszer vettem olyan tejet ott,hogy konkrétan nem folyt ki a dobozból.
Egyszer vettem ott búzadarát.Amikor kibontottam több volt benne a zsizsik mint a gríz.Utólag megnéztem a zacskón a lejárati időt és több mint fél éve lejárt.
Most az ünnepben is be kellett mennem kenyérért.Gondoltam veszek még ezt azt.Odamentem a hűtőpulthoz, megfogtam egy doboz tejfölt és konkrétan éreztem,hogy meleg a doboz.Nem vettem csak kenyeret.
Arról nem beszélve,hogy az árakat külön meg kell kérdezni mert ha ki is van írva valami, az biztos a másikra vonatkozik.
A mérleg az ablakba van rakva úgy,hogy a vevő se a súlyt se az árat nem látja rajta.
A pénztár meg mint a kínaiban. Bepötyögi a számítógépbe persze a monitort csak ő látja. A pénztárgépbe meg csak a végösszeget üti be.A blokkon is csak az van.
Nem akarok általánosítani,tisztelet a kivételnek!
Nekem sajnos negatív tapasztalatom van.
Maradok a multiknál.
Aki ennyire kiáll a multik mellett: Olvastátok ti a Tesco titok c. könyveket? Nem? Tessék:
vagy
data pont hu/get/9930168/TT1-2.zip
Kisboltban semmit sem veszek, ha nem muszáj. Ki tudja, mikori az a sonka a pultban, vagy az a sajt? Választék nincs, az áru nem forog, és drága is.
A multiban jobban bízom, többet is ellenőrzik, meg ott a pultban állónak sem az az érdeke, hogy átverjen, nem is szokott. A piacon pl. nagyon sokszor becsaptak már, a Tescóban soha. Meg ha valami nem jó, ha visszaviszem a Tescóba, szó nélkül kicserélik, visszaadják a pénzt némi adminisztráció után. Tök mindegy, micsoda: mosogatógép-kapszula (túl drága volt), férfiing (nem volt jó a méret), fülhallgató (valószínűleg semmi baja nem volt, de szar volt a gépünk, és nem szólt) vagy dinnye (nem volt finom).
A kisboltos meg emberkedik, meg neki áll följebb, játssza a sértődöttet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!