Teljes kiőrlésű finom kenyér, kevés tartósítószert tartalmazó, kis kalóriatartalmút de milyet?
Teljes kiőrlésű, nagyon finom, kevés tartósítószerrel készülő, kis kalóriatartalmú kenyeret keresek, amit szupermarketekben is meg lehet venni.
Milyet tudnátok ajánlani?
Köszönöm a választ.
Ennek nincsenek fajtái/altípusai, mindenhol ez a neve?
Görgess lentebb. Nem vagyok meggyőzve arról, hogy az "Összetétele" felsorolásnál: a Stabilizátorok között valóban nincs tartósítószer.
Mivel a cikkben több helyen is a purpur búzából készített lisztkeverékről beszél, kizárt dolog, hogy ne lenne benne ilyen-olyan tartósító.
A Nagyi Titka liszt-családból a Teljes kiőrlésű búzalisztet használom, kenyér sütésnél szoktam hozzá keverni ugyancsak Nagyitól egy kis fehér lisztet... Olvasd el, majd nézd át a fejrészben a Receptek-et is. Azt még nem olvastam, de szerintem találsz közte kenyér-recept is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!