Miért ilyen rossz a Milka? Miért ezt veszik a legtöbben.
Csak annyit tudok elképzelni, hogy egyszerre nyugati "márkás" és olcsó.
Én Lindt Excellence 90%-os kakaótartalmút szoktam venni, 80% alatt nekem mind ehetetlenül édes, de ezek 2-3× annyiba kerülnek (a tejcsokijuk is), mint a Milka.
2022 novembere környékén megváltoztatták a receptet.
Addig a mogyorós tökéletes volt, a változtatás után rossz lett
Fél éve (?) kaptam megint, talán nem fogyott, így visszaváltoztatták majdnem az eredetire, csak most túl van cukrozva. Ízügyileg is, meg telítődés-érzésre is.
Nem értem,miért nem változtatják vissza az eredetire. Így meg Wafelinit sem merek venni, mert félek, hogy annak a receptjét is átváltoztatták. Meg amúgy se akarok már büntiből is irántuk Milkát venni. Arra gondoltam, hogy időnként kísérletezgetek majd a táblásokkal, rápróbálok, hogy jó-e, ozt ha jó, ha visszacsinálták már jóra, akkor veszek még sokat, gyakran belőle, ha meg nem, akkor megint majd 1-2 év múlva rápróbálok.
Amúgy amikor változtattak,gondoltam,hogy írok nekik levelet,de az elmaradt,nem írtam mégse.
"Miért ezt veszik a legtöbben" Azért,mert megszokták,hogy jó,mivel rengeteg évtizedig jó volt. Hirtelen történt a váltás, nem tudtak róla, van pl olyan , aki magának nem is szokott venni, csak ajándékba rokongyerekeknek, így nem tudja, hogy elrontották :S
Ami a céljuk lehetett,talán spórolás. Vagy még, azt is el tudom esetleg képzelni, hogy volt benne jószándék is, hát az nem jött össze.
Többi is tökéletes volt régen.
Évtizedeken keresztül bevált recepteken nem változtatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!