Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A csirkehúsnak miért lesz már...

A csirkehúsnak miért lesz már másnap furcsa halas íze?

Figyelt kérdés
Tudom nem illik ilyet mondani ételről, de ilyenkor szinte kifordul a számból.
szept. 7. 10:33
 1/6 A kérdező kommentje:
Az az érdekes hogy nem az egésznek van olyan íze, hanem inkább egy kisebb részének. Meg van hogy egyáltalán nincs kellemetlen íze.
szept. 7. 10:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Öszintén szólva ilyet még nem tapaasztaltam.

De a nagyüzemi csirkéket hallisztböl álló táppal etetik, felteheöen azt érzed ki másnap.

Egyszerüen ne egyél másnapos csirkét, frissen készítsd el

szept. 7. 10:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
12%
Hát ilyent én még nem éreztem...Talán olyan olajban sütötted amiben előzőleg rántott halat csináltál.
szept. 7. 10:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem, hanem maga az íze olyan fura
szept. 7. 10:47
 5/6 anonim ***** válasza:
55%

4


Ja hát az a tartási körülmények miatt is lehet.Egészen más az íze egy jól tartott "kapirgálós" csirkének;mint mondjuk egy ilyen sanyargatott állatnak:

https://www.youtube.com/watch?v=HX-Y97kROSU

szept. 7. 10:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a táp miatt,halliszt van benne
szept. 7. 11:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!