A csirkehúsnak miért lesz már másnap furcsa halas íze?
Figyelt kérdés
Tudom nem illik ilyet mondani ételről, de ilyenkor szinte kifordul a számból.szept. 7. 10:33
1/6 A kérdező kommentje:
Az az érdekes hogy nem az egésznek van olyan íze, hanem inkább egy kisebb részének. Meg van hogy egyáltalán nincs kellemetlen íze.
szept. 7. 10:39
2/6 anonim válasza:
Öszintén szólva ilyet még nem tapaasztaltam.
De a nagyüzemi csirkéket hallisztböl álló táppal etetik, felteheöen azt érzed ki másnap.
Egyszerüen ne egyél másnapos csirkét, frissen készítsd el
3/6 anonim válasza:
Hát ilyent én még nem éreztem...Talán olyan olajban sütötted amiben előzőleg rántott halat csináltál.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem, hanem maga az íze olyan fura
szept. 7. 10:47
5/6 anonim válasza:
4
Ja hát az a tartási körülmények miatt is lehet.Egészen más az íze egy jól tartott "kapirgálós" csirkének;mint mondjuk egy ilyen sanyargatott állatnak:
6/6 anonim válasza:
Nyilván a táp miatt,halliszt van benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!