Miért vagyok leves után kifejezetten szomjas mindig, más is tapasztalja ezt a furcsa dolgot?
Figyelt kérdés
2023. márc. 1. 16:03
1/6 anonim válasza:
Esetleg nem lehet, hogy sós/fűszeres a leves, és azért?
Én is szoktam ezt tapasztalni, ha étteremben, vagy másnál eszek. Én sótlanabbul/kevesebb fűszerrel szoktam főzni, és szerintem megszokta a szervezetem, így ha sósabb ételt eszek, egyből utána szomjas vagyok. Ez lehet a levesnél is.
2/6 anonim válasza:
Szerintem is az lehet, hogy túl sós a leves!
3/6 anonim válasza:
Lehet az is, amit az 1-es mond, de lehet már részedről egy beidegzett megszokás is. Mint a Pavlov reflex, levesevés = ivás.
4/6 anonim válasza:
Mar miert lenne fura egy etel utan inni?
Regen hallottam en is ezt a hulyeseget a nagymamatol, hogy leves utan nem iszunk, de soha a budos eletben nem ertettem, miert.
Hiszen nem ures vizet kanalazol par db repaval, hanem izesitett, fuszeres, folyekony etelt.
Ezutan abszolut termeszetes, ha valaki szomjas.
6/6 anonim válasza:
Én az szoktam lenni! De nem mindegyiknél! Pl jó meleg fűszeres csípős Gulyás után amikor kiver a víz, akkor jól esik a víz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!