Mitől lehet ilyen furcsa a tojás?
Háztáji tojást vettünk. Nem romlott, az íze jó, szaga nincs.
Viszont olyan, mintha nem lenne benne fehérje. A sárgája sem marad egyben, hanem egyből folyik ki, fehérje egyáltalán nincs is benne. A tojás héjában marad kb a fele sárgája, szinte hozzá van tapadva a héjához.
Sosem találkoztam ilyennel. Mi lehet a baj?
Úristen! Kuka! Ezer éves, undorító tojás!
Nagyon nagyon régóta áll!!!!!
Gyakorlatilag összerohadt a fehérje a sárgájával, azért néz így ki. És azért tapad mert azon a felén állt HÓNAPOKIG. (de hűvös helyen)
Én feljelenteném azt aki ezt eladta.
Dehogy rohadt, az égvilágon semmi szaga nincs. Jó a szaglásom és sosem ennék meg büdös ételt. Lejárat után 1 nappal sem eszek meg semmit, olyan finnyás vagyok..
Kb 3 hete vettük, már akkor ilyen volt. Azóta hogy nem romlott meg, ha öreg tojás?
Én a 3. válaszolóra reagáltam, aki szerint rohadt a tojás. Erre írtam, hogy nem rohadt, ne túlozzon már.
A kérdés továbbra is adott, ha öreg a tojás (amit teljes mértékben felfogtam és elfogadtam, nem tudom honnan veszitek, hogy nem), miért nem zápult meg 3 hét alatt?
Nem kötekedés, tényleg érdekelne a válasz. Már ha normálisan tudtok válaszolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!