Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mi lehetett ez?

Mi lehetett ez?

Figyelt kérdés
Szóval több éve láttam egyszer otthon valami furcsa tojás szerű dolgot a fűben, de ilyen nyálkás volt a külseje, szürke színű, és ökölnyi nagyságú, és mint egy golf labda olyan kis mélyedések voltak benne. Azóta elköltöztünk, és itt is láttam olyat, de másnapra mindkét alkalommal eltűnt.

2017. jún. 19. 21:43
 1/5 anonim ***** válasza:

vagy gomba, vagy csoda, de nemigen van mérgező, edd meg és mondd mennyire menő, ha tényleg zsír megvesszük egy ezresért.

fotót azért posztolhatsz !

2017. jún. 19. 22:05
 2/5 anonim válasza:
Hát ez érdekes , volt lába is ? Legközelebb videózd le vagy fotózd le !!
2017. jún. 19. 22:05
 3/5 A kérdező kommentje:

Lába nem volt, nem hiszem, hogy állat lett volna.

Eddig azt hittem valamilyen tojás, de most, hogy írta az első a gombát, meglehet, hogy az volt, bár nem volt szára.

2017. jún. 19. 23:23
 4/5 anonim ***** válasza:

írd be a google-ba, hogy golf ball mushroom

és képek

van egy-két érdekes

2017. jún. 25. 15:43
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem nem golf ball, ilyen takonyszerű zöld nagyjából akkora mint egy gyűszű. nálunk is csak úgyy egyszer megjelent, aztán el is tűnt, mint az ufók.
2017. jún. 25. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!