Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Bizonyos körülmények között...

Bizonyos körülmények között ennél rovart?

Figyelt kérdés

szept. 3. 14:29
A kérdező szavazást indított:
Nem, semmilyen körülmények között sem, inkább meghalnék.
Ha az életem függne tőle megenném.
Valamilyen ritka pillanatban esetleg megkóstolnám, de rendszeresen nem.
Ennék rovart ahogy Keleten is esznek. Persze többi étellel együtt vegyesen.
Rendszeresen fogyasztom étrendem részévé vált. Finoman elkészíthető bőséges fehérjeforrás.
Imádom a rovart. Hetente többször eszem és készítem. Saját receptjeim is vannak.
23 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
94%

Meg kóstolnám. Nem vagyok válogatós, finnyás.

Nincs olyan kaja amit nem ennék meg.

Szeretem az egzotikus dolgokat is.

szept. 3. 16:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én már ettem többféle rovart, rovarlisztet, rovarfehérjéből készült fehérjeszeletet is.

Ez csak ilyen politikai, populista heccelés, hogy a szittya magyar Árpád-vére nem eszik rovart... miért ne? jó minőségű, alacsony zsírtartalmú fehéje, és sokkal kisebb környezeti károkozás mellett lehet előállítani, mint a szittya magyar hízódisznót vagy marhahúst.

Szóval környezetvédelmi szempontból lényegesen előnyösebb.

Ízre pedig semmi extra, a rovarlisztat én magam készítettem, a rovar (lisztkukac) is saját tenyésztésű volt, tiszta ételt evett, tisztán volt kezelve, tuti tisztábban és tisztább alapanyagokból volt előállítva, mint a nagyüzemi teszkós húsok.

szept. 3. 22:22
 3/8 anonim ***** válasza:
egyek a szegenyek. en addig eszem a duplasajtos mcroyalt, dupla 100%os angus marha huspogacsabol, hazi hagymalekvarral.
szept. 4. 16:44
 4/8 zolo ***** válasza:
Rovart nem csak egészben lehet enni. Van olyan amikor őrölt formában van. Ma-on is vannak olyan élelmiszerek amik rovart tartalmaznak. Az is lehet fogyasztottal is már ilyet.
szept. 6. 08:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Nincs semmi bajom a rovarkajával, főleg, ha nem is látszik rajta, hogy abból készült. Jó, egy egészben sült csótányt, vagy hernyót nem ennék meg, de mondjuk egy sáskát már simán.
szept. 6. 12:16
 6/8 anonim válasza:
Rengeteg izeltlabut eszunk, pl rakot. Birom, amikor elojon a tema a nagy gourmet ertelmisegiek egybol jonnek, hogy ok bizony nem esznek meg bogarakat, aztan amikor szolok, hogy valahol a rak is "bogar" akkor ja, hat azt megeszik :)
szept. 8. 06:49
 7/8 Paczalos István ***** válasza:
Melbourne-ben munkaügyben voltam kint kicsivel többet mint egy hónapig. Ott egy helyi magyar tulajdonos által vezetett étteremben megkóstoltam. Nem rossz, de a következő ebédnél inkább benyomtam egy 24 unciás kenguru steaket. Amúgy jól volt elkészítve, csak a tudat, hogy ízeltlábú, ami gátolt (gondolom a neveltetés és a kultúra miatt). Amúgy nálunk a Metroban elég sűrűn lehet/szoktam venni. Már nem bogarat, hanem kenguru húst.
szept. 8. 08:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Milyen a kenguru húsa? És más helyi ételt kóstoltál?
szept. 8. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!