Meg kóstolnám. Nem vagyok válogatós, finnyás.
Nincs olyan kaja amit nem ennék meg.
Szeretem az egzotikus dolgokat is.
Én már ettem többféle rovart, rovarlisztet, rovarfehérjéből készült fehérjeszeletet is.
Ez csak ilyen politikai, populista heccelés, hogy a szittya magyar Árpád-vére nem eszik rovart... miért ne? jó minőségű, alacsony zsírtartalmú fehéje, és sokkal kisebb környezeti károkozás mellett lehet előállítani, mint a szittya magyar hízódisznót vagy marhahúst.
Szóval környezetvédelmi szempontból lényegesen előnyösebb.
Ízre pedig semmi extra, a rovarlisztat én magam készítettem, a rovar (lisztkukac) is saját tenyésztésű volt, tiszta ételt evett, tisztán volt kezelve, tuti tisztábban és tisztább alapanyagokból volt előállítva, mint a nagyüzemi teszkós húsok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!