Ciki, hogy nem tudtam?
Ha nem szoktál rendszeres fözni, nem érdekel kifejezetten a téma, akkor nem gond. Egyébként sokan tévednek, akik nem néztek korábban utána.
A lényeg, hogy most már tudod, ennyivel is okosabb lettél.
Senki sem tud mindent, ez még annyira nem vészes...
...a szárzellerről hallottál már? :D:D:D:D:D:D
Köszi 😅
Igen, hallottam már róla.
De azt tudtam pl, hogy az elefántfóka hímje két párzási időszak között akár 4000km-t is megtehet, Etiópia soha nem volt gyarmat, valamint az uránium természetben leggyakrabban előforduló izotópja a 238-as. Ilyen hülyeségeknek van helye az agyamban, de a kelbimbó kimaradt. Bár tulajdonképpen az se hasznosabb infó, mint a többi.
Senki nem tud mindent.
Én imádok kertészkedni, és nagyon szeretek különleges növényeket termeszteni, szóval nekem ez egyértelmű, de aki nem jár utána, és mondjuk nem is szokott ilyet enni, az érthető, ha nem ismeri. De még aki szokott ilyet enni (csak nem látja magát az egész növényt), az simán hiheti azt, hogy ez a kelkáposzta "bimbója".
Amúgy meg tudományosan nem is hülyeség az eredeti elgondolásod, ugyanis a kelkáposzta, és a bimbóskel biológiailag ugyanaz a faj. Csak épp más változata. De mindkettő a vadkáposzta (Brassica oleracea) célirányosan kitenyésztett változata, de egyébként a brokkoli, karfiol, és a fejes káposzta is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!