A kifli vagy a zsemle a jobb?
Figyelt kérdés
Melyiknek jobb az íze, vagy a formája?aug. 5. 07:13
A kérdező szavazást indított:
Kifli
Zsemle
50 szavazat
1/28 anonim válasza:
Ugye tisztában vagy vele, hogy mindkettő ugyanaz, csak a formája más? Innentől kezdve a kérdésnek nincsen értelme.
2/28 A kérdező kommentje:
De ha más ízű a formája?
aug. 5. 07:20
3/28 anonim válasza:
Most ide írtad ki a kérdést, mert nem tudtad el dönteni hogy mit vegyél reggelire a boltba? :D
5/28 anonim válasza:
Na ne mondd. Dolgoztam pékségben, így biztosan tudom. L
9/28 anonim válasza:
Nézd, nem várom el, hogy hirtelen felrúgd a saját magad által kreált valóságot, amiben kényelmesen élsz, de tény, hogy a kifli és a zsemle ugyanabból a tésztából készül. Pont. Kész, vége. Ennyi. Vége a történetnek. Ha te nagyobb örömmel fogyasztod a kiflit, mert bemeséled magadnak, hogy az valami hihetetlenül jó/más alapanyagból készül, akkor higgyed azt. Egyéni szociális problémád.
Nyilván a kiflit és a szemlét is lehet variálni, de az már nem az alaprecept! Úgy viszont nem összehasonlítható a kettő.
10/28 anonim válasza:
Én gyárban dolgozom, autóiparban, operator vagyok. Inkább kiflit eszem, több energiát ad, mint egy párizsis szendvics zsömlével!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!