Mi a különbseg a : vizes zsemle, tejes zsemle, vizes kifli, tejes kifli, vajas kifli között?
Par napig egyedül vagyok a növeremmel, anyuek hagytak itthon penzt es most nekem kellett lemennem a Roniba az elöbb. Hoztam egy kis ennivalot.
Ok.
tejes zsemlet irtam fel mert azt kert a noverem.
A boltban vizes zsemle volt...nem ertem most mi ebben a nagy kulonbseg...eleve van itthon tej ha avval akarja enni.
Most meg total meg van ram sertodve hogy meg erre sem vagyok kepes es majd mindjar o lemegy es vesz maganak. nem ertem.
köszönöm
Eloszor is nyugi. Te megprobaltad. Vegyetek neki tejeset és akkor nincs összeveszés.
A vizes zsemle tésztájában víz van, picit szárazabb és picit levegősebb a tésztája. A tejes zsemle kicsit tomorebb, lagyabb, omlosabb. Inkabb kalacsos mint kenyeres. A vizes zsemle inkabb kenyeres mimt kalacsosq
Vizes zsemle az ami nagy de csak azért mert fel van fújva...
Üreges a belseje stb
Én úgy tudom, meg úgy tapasztaltam hogy nem valami tömör tészta!
koszi. hat olyan kicsit hisztis de 16 eves es anyu azt mondja razzak a hormonok :-D
ez van mind1. en ettem mar es most netflixet nezek o duzzogjon
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!