Zsírral vagy olajjal jobb csinálni a kajákat? Mi a különbség?
Figyelt kérdés
júl. 14. 12:37
11/19 anonim válasza:
Lássuk be, ami megfizethető az átlagmagyarnak: étolaj, sertészsír. Az étolaj tömény méreg, semmi értékes tápanyagot (már) nem tartalmaz, a sertészsír pedig tudjuj, hogy szintén nem a legegészségesebb, de az legalább tartalmaz valami normálisat.
12/19 anonim válasza:
A zsír jobban bírja a hevítést, nem ég meg, főzéshez ezt használom. Olívaolaj és hasonlók erre kevésbé jók. Salátához szoktam natúr olívaolajat vagy tökmagolajat, hidegen.
13/19 anonim válasza:
Sülteket olajban mert szerintem az gazdaságosabb. Pl rántott hús, sült krumpli stb.
Pörkölt stb amihez kevesebb zsiradék kell azt állati zsírral.
14/19 anonim válasza:
repceolajra eskuszom.. fontos az eletem
15/19 anonim válasza:
14# Még most...Eddig az olaj meg a zsír is "egészséges" volt. Aztán ma már semmi.
Repcéről is kiderül majd hogy nem is olyan jó..
16/19 anonim válasza:
Olajban csinálok mindent sokkal egészségesebb. A dietetikusok is ezen az állásponton vannak. Plusz az olajnak nincs az a borzasztó szaga és mellék íze.
17/19 anonim válasza:
Én libazsírt vagy kacsazsírt használtam mindig, ezeknek nincs rossz szaga és mellékíze. A disznózsírnak szokott lenni inkább. De amúgy sem sütök bő zsírban semmit, 1 kanál zsír még akkor sem büdös, ha disznózsír.
De már igyekszem csökkenteni állati eredetű élelmiszert a napi főzés során.
19/19 anonim válasza:
mar egy tojast sem rantok ki napraforgo olajban a kutatasok ota..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!